M Mythronyx 80+ Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 5 Reaksiyon skoru 2 10 Eylül 2025 #1 HP Victus 16 aldım. Laptop kutusunun içinden HP 230W akıllı AC adaptörü çıktı. Bu adaptörde yer alan 4, 5mm jak kısmı adaptörden ayrılıp kablo olarak saklanabiliyor mu? Taşıma için bükülme falan olamasın diye. Yükleniyor... www.hp.com
HP Victus 16 aldım. Laptop kutusunun içinden HP 230W akıllı AC adaptörü çıktı. Bu adaptörde yer alan 4, 5mm jak kısmı adaptörden ayrılıp kablo olarak saklanabiliyor mu? Taşıma için bükülme falan olamasın diye. Yükleniyor... www.hp.com
Shourd 80+ Gold Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 9,043 Reaksiyon skoru 2,934 10 Eylül 2025 #2 Mythronyx yazmış: HP Victus 16 aldım. Laptop kutusunun içinden HP 230W akıllı AC adaptörü çıktı. Bu adaptörde yer alan 4, 5mm jak kısmı adaptörden ayrılıp kablo olarak saklanabiliyor mu? Taşıma için bükülme falan olamasın diye. Yükleniyor... www.hp.com Devamı için tıklayın... Bendede victus 15 var laptopa takılan kısım çıkarılamıyor olması lazım
Mythronyx yazmış: HP Victus 16 aldım. Laptop kutusunun içinden HP 230W akıllı AC adaptörü çıktı. Bu adaptörde yer alan 4, 5mm jak kısmı adaptörden ayrılıp kablo olarak saklanabiliyor mu? Taşıma için bükülme falan olamasın diye. Yükleniyor... www.hp.com Devamı için tıklayın... Bendede victus 15 var laptopa takılan kısım çıkarılamıyor olması lazım