PenguReis
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Bütçe
- 8000
HP Gaming Pavilion 15-EC1019NT Vs Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ARH05 Karşılaştırılmasını Yapmak İstiyorum Arada Kaldım Eğer Hp Alırsam Üstüne 1 tane HDD Eklemesi Yapacağım Toplam 8772.63TL Edecek. Ama Lenovo Da 1TB HDD olduğu İçin Rahatım Ki Zaten Uzaktan Bakınca Oyuncu Bilgisayarı Gibi De Durmuyor Ve Bu Bilgisayarların Hangisinde Daha Rahat Günlük Sunum Gibi Blender Gibi Programları Daha Rahat Çalıştırabilirim Görünüm Benim İçin Biraz Önemli Arada Kaldım Hp De Ti Ekran Kartı Var Ki Bu En Az %20 Güç Kazandırıyor Ancak Görünümü Tamamen Oyunculara Özel Yapılmş Bir Bilgisyar Olduğu İçin Çok Fazla Yönelmek İstemiyorum(Çünkü Lisede Arkadaşlarımın Bune Ya Oyuncu Bilgisayarıyla Gelmiş Demesinler Diye) . Bilgisayarların Ağırlıkları Benim için Önemli Sırtımda Eşek Yükü Taşımak İstemiyorum Ama Sırtımda Da Bilgisayarın Ağırlığını Hissetmek İstiyorum Çantada Kullanacağım Zaten
Hp Ağırlık; 1-2Kg
Lenovo Ağırlık; 2-4Kg
Dipnotlar;
Farklı Bilgisayar Önerilerinizi Belirtebilirsiniz
Ben Bu Bilgisayarı Lise Sona Kadar Veya Üniversiteye Kadar Kullanacağım Lütfen Yazmak İçin Yazmayın Yardımcı Olmak İçin Yazın!
Hp:
Hp İçin HDD:
Lenovo;
@EnverPasha
(Bitçeyi Aşabilir Performans Gözle Görülür Bir Şekilde Artacaksa)
Yazmayı Unutmuşum Ama Şarj Süresi De Benim İçin Önemli Çünkü Dediğim Gibi Oturup Oyun Oynayacağım Evet Ama Genelde İşim Dışarıda Sunum Yapmakla Vs Geçecek Onun İçin Şarj Da Önemli
Hp Şarjlı Kullanım Süresi;
3 Saat ve Altı
Lenovo Şarjlı Kullanım Süresi;
6 Saat ve Üstü
Hp Ağırlık; 1-2Kg
Lenovo Ağırlık; 2-4Kg
Dipnotlar;
Farklı Bilgisayar Önerilerinizi Belirtebilirsiniz
Ben Bu Bilgisayarı Lise Sona Kadar Veya Üniversiteye Kadar Kullanacağım Lütfen Yazmak İçin Yazmayın Yardımcı Olmak İçin Yazın!
Hp:
Hp İçin HDD:
Sunucu - Server Fiyatları ve Modelleri - n11
Sunucu ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Sunucu çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
urun.n11.com
Lenovo;
Mesaj otomatik birleştirildi:
@EnverPasha
(Bitçeyi Aşabilir Performans Gözle Görülür Bir Şekilde Artacaksa)
Yazmayı Unutmuşum Ama Şarj Süresi De Benim İçin Önemli Çünkü Dediğim Gibi Oturup Oyun Oynayacağım Evet Ama Genelde İşim Dışarıda Sunum Yapmakla Vs Geçecek Onun İçin Şarj Da Önemli
Hp Şarjlı Kullanım Süresi;
3 Saat ve Altı
Lenovo Şarjlı Kullanım Süresi;
6 Saat ve Üstü
Son düzenleme: