Neler Yeni

HP Gaming Pavilion 15-EC1019NT Vs Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ARH05

PenguReis

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
PenguLand Reisi
Bütçe
8000
HP Gaming Pavilion 15-EC1019NT Vs Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ARH05 Karşılaştırılmasını Yapmak İstiyorum Arada Kaldım Eğer Hp Alırsam Üstüne 1 tane HDD Eklemesi Yapacağım Toplam 8772.63TL Edecek. Ama Lenovo Da 1TB HDD olduğu İçin Rahatım Ki Zaten Uzaktan Bakınca Oyuncu Bilgisayarı Gibi De Durmuyor Ve Bu Bilgisayarların Hangisinde Daha Rahat Günlük Sunum Gibi Blender Gibi Programları Daha Rahat Çalıştırabilirim Görünüm Benim İçin Biraz Önemli Arada Kaldım Hp De Ti Ekran Kartı Var Ki Bu En Az %20 Güç Kazandırıyor Ancak Görünümü Tamamen Oyunculara Özel Yapılmş Bir Bilgisyar Olduğu İçin Çok Fazla Yönelmek İstemiyorum(Çünkü Lisede Arkadaşlarımın Bune Ya Oyuncu Bilgisayarıyla Gelmiş Demesinler Diye) . Bilgisayarların Ağırlıkları Benim için Önemli Sırtımda Eşek Yükü Taşımak İstemiyorum Ama Sırtımda Da Bilgisayarın Ağırlığını Hissetmek İstiyorum Çantada Kullanacağım Zaten
Hp Ağırlık; 1-2Kg
Lenovo Ağırlık; 2-4Kg

Dipnotlar;

Farklı Bilgisayar Önerilerinizi Belirtebilirsiniz

Ben Bu Bilgisayarı Lise Sona Kadar Veya Üniversiteye Kadar Kullanacağım Lütfen Yazmak İçin Yazmayın Yardımcı Olmak İçin Yazın!

Hp:
Hp İçin HDD:

Lenovo;
Mesaj otomatik birleştirildi:

@EnverPasha

(Bitçeyi Aşabilir Performans Gözle Görülür Bir Şekilde Artacaksa)

Yazmayı Unutmuşum Ama Şarj Süresi De Benim İçin Önemli Çünkü Dediğim Gibi Oturup Oyun Oynayacağım Evet Ama Genelde İşim Dışarıda Sunum Yapmakla Vs Geçecek Onun İçin Şarj Da Önemli

Hp Şarjlı Kullanım Süresi;
3 Saat ve Altı

Lenovo Şarjlı Kullanım Süresi;
6 Saat ve Üstü

Son düzenleme:

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Hem performanslı olan hem de uzun pil ömrü olan bir dizüstü bilgisayar maalesef ki yok.

PenguReis

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
PenguLand Reisi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hem performanslı olan hem de uzun pil ömrü olan bir dizüstü bilgisayar maalesef ki yok.
ikisi arasında seçim yapacak olsanız

Hangisini Alırsınız ?
3 Saat ve Altı

6 Saat ve Üstü

Mojo jojo

80+ Silver
Şarj olarak Lenovo al çok önemli ise
Eğer hp nin şarj süresi yeter diyorsan bana onu al.

PenguReis

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
PenguLand Reisi
Şarj olarak Lenovo al çok önemli ise
Eğer hp nin şarj süresi yeter diyorsan bana onu al.
Ben Bunu Uzun Süre Kullanacağım İçin Lenovo Seçeceğim Birde Ti İbaresi Ekran Kartlarında Çok Fazla Bir Artı Sağlarmı

Avolay

80+ Gold
HP Gaming Pavilion 15-EC1019NT Vs Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ARH05 Karşılaştırılmasını Yapmak İstiyorum Arada Kaldım Eğer Hp Alırsam Üstüne 1 tane HDD Eklemesi Yapacağım Toplam 8772.63TL Edecek. Ama Lenovo Da 1TB HDD olduğu İçin Rahatım Ki Zaten Uzaktan Bakınca Oyuncu Bilgisayarı Gibi De Durmuyor Ve Bu Bilgisayarların Hangisinde Daha Rahat Günlük Sunum Gibi Blender Gibi Programları Daha Rahat Çalıştırabilirim Görünüm Benim İçin Biraz Önemli Arada Kaldım Hp De Ti Ekran Kartı Var Ki Bu En Az %20 Güç Kazandırıyor Ancak Görünümü Tamamen Oyunculara Özel Yapılmş Bir Bilgisyar Olduğu İçin Çok Fazla Yönelmek İstemiyorum(Çünkü Lisede Arkadaşlarımın Bune Ya Oyuncu Bilgisayarıyla Gelmiş Demesinler Diye) . Bilgisayarların Ağırlıkları Benim için Önemli Sırtımda Eşek Yükü Taşımak İstemiyorum Ama Sırtımda Da Bilgisayarın Ağırlığını Hissetmek İstiyorum Çantada Kullanacağım Zaten
Hp Ağırlık; 1-2Kg
Lenovo Ağırlık; 2-4Kg

Dipnotlar;

Farklı Bilgisayar Önerilerinizi Belirtebilirsiniz

Ben Bu Bilgisayarı Lise Sona Kadar Veya Üniversiteye Kadar Kullanacağım Lütfen Yazmak İçin Yazmayın Yardımcı Olmak İçin Yazın!

Hp:
Hp İçin HDD:

Lenovo;

@EnverPasha

(Bitçeyi Aşabilir Performans Gözle Görülür Bir Şekilde Artacaksa)

Yazmayı Unutmuşum Ama Şarj Süresi De Benim İçin Önemli Çünkü Dediğim Gibi Oturup Oyun Oynayacağım Evet Ama Genelde İşim Dışarıda Sunum Yapmakla Vs Geçecek Onun İçin Şarj Da Önemli

3 Saat ve Altı

6 Saat ve Üstü
Oyun için ne oynayacaksın? Yeni nesil oyunlar içi 1650 Çok iyi bir tercih olmaz açıkçası.
Önerim biraz bütçe arttırıp bunu almaya çalış Lenovo Ideapad Gaming 3 AMD R5 4600H 8GB 1TB + 256GB SSD Fiyatı (hepsiburada.com)
Yok sadece FIFA , CSGO , Valorant gibi oyunları oynayacağım dersen attığın Lenovo da iş görür :)
Yerinde olsam kesinlikle 1650 Ti olan modeli almak için çabalardım

PenguReis

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
PenguLand Reisi
Oyun için ne oynayacaksın? Yeni nesil oyunlar içi 1650 Çok iyi bir tercih olmaz açıkçası.
Önerim biraz bütçe arttırıp bunu almaya çalış Lenovo Ideapad Gaming 3 AMD R5 4600H 8GB 1TB + 256GB SSD Fiyatı (hepsiburada.com)
Yok sadece FIFA , CSGO , Valorant gibi oyunları oynayacağım dersen attığın Lenovo da iş görür :)
Yerinde olsam kesinlikle 1650 Ti olan modeli almak için çabalardım
Ya Genelde Watch Dogs Legion/2 Gibi Oyunlar Açık Dünya Oyunları Ve Valorant Oynamayı Düşünüyorum

Avolay

80+ Gold
Ben Bunu Uzun Süre Kullanacağım İçin Lenovo Seçeceğim Birde Ti İbaresi Ekran Kartlarında Çok Fazla Bir Artı Sağlarmı
Oyun FPS(Ortalama)
GTA 97-108
Witcher 3 37-43
Shadow of The Tomb Raider 42-47
Forza Horizon 4 68-80
Control 46-54
RDR 2 43-52
Warzone 54-62
RE 3 52-61
Sol taraf 1650 sağ taraf 1650 Ti

PenguReis

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
PenguLand Reisi
Oyun FPS(Ortalama)
GTA 97-108
Witcher 3 37-43
Forza Horizon 4 68-80
Control 46-54
RDR 2 43-52
Warzone 54-62
RE 3 52-61
Forza Da Fazla Fark Var Yani Bence 200-300TL Daha Fazla Verip Ti Almak Daha Mantıklıymış

Oyun FPS(Ortalama)
GTA 97-108
Witcher 3 37-43
Forza Horizon 4 68-80
Control 46-54
RDR 2 43-52
Warzone 54-62
RE 3 52-61
Ortalama 10Fps Kadar Fark Var Ki Büyük İhtimalle En Yüksek Ayarlardadır Bu Fps Oranları Ti Almak Kat Ve Kat Daha Mantıklı

Avolay

80+ Gold
Forza Da Fazla Fark Var Yani Bence 200-300TL Daha Fazla Verip Ti Almak Daha Mantıklıymış

Ortalama 10Fps Kadar Fark Var Ki Büyük İhtimalle En Yüksek Ayarlardadır Bu Fps Oranları Ti Almak Kat Ve Kat Daha Mantıklı
Hepsi yapılabilecek en yüksek ayarlarda :)
Ti almak çok mantıklı 1650de

PenguReis

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
PenguLand Reisi
Birde Büyük İhtimalle Bu Ram 8Gb 8x1 Şeklinde Bunun Yanında Aynı Şekilde 1 Tane Daha Eklersek Ti Ekran Kartında Olduğu Gibi %20/30 Kadar Artış Olacaktır Deilmi Yani Yanına 1 Tane 8Gb Lık ram Alırsam Benim ti sız Attığım Linke Göre %40 Kadar Artış Olacağını Düşünüyorum Doğrumudur ?

Avolay

80+ Gold
Birde Büyük İhtimalle Bu Ram 8Gb 8x1 Şeklinde Bunun Yanında Aynı Şekilde 1 Tane Daha Eklersek Ti Ekran Kartında Olduğu Gibi %20/30 Kadar Artış Olacaktır Deilmi Yani Yanına 1 Tane 8Gb Lık ram Alırsam Benim ti sız Attığım Linke Göre %40 Kadar Artış Olacağını Düşünüyorum Doğrumudur ?
GTX 1650ti 4 games tested || 8GB (single channel) vs 16GB (dual channel) - YouTube
Yukarıda zaten 1650 ile olan farkları var. Bu da 1650 Ti için Dual channel ile single channel karşılaştırması

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,962
Üyeler
163,913
Son üye
Zodio
Top Bottom