Neler Yeni

Hp Omen 17-CM2005NT İ7-13700HX-RTX4060 Aldım İstediğiniz Testleri Yapabilirim.

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Conqueror
Merhaba Arkadaşlar,

Bugün aşağıda linkini verdiğim konu başlığında da olan laptopu iş amaçlı satın aldım.
Bu bilgisayardan almayı düşünen merak ettiği soru olan var ise veya istediğiniz testller var ise şimdiden bildirin.
Ürün elime ulaşınca bir günümü sizin için ayırarak testleri yaparak sonuçlarını paylaşırım böylece almadan cevabınızı almış olursunuz.

kaanc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan C
Bu zamana kadar kullanımız ile ilgili yorumlarınızı öğrenebilir miyim? Teşekkürler. Ben oyun ve iş için düşünüyorum.

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Mustafa Ödemiş
Bu zamana kadar kullanımız ile ilgili yorumlarınızı öğrenebilir miyim? Teşekkürler. Ben oyun ve iş için düşünüyorum.
Hocam adam cihazı yeni aldığını söylüyor ne bu zamana kadar kullanım yorumu :D

kaanc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan C
16 Mayısta yazmış. 3 aydır kullanmış olsa, iyi kötü fikri olur diye düşündüm. Örneğin ekran kalitesi çok iyi, fan sesi çok fazla, pil ömrü iyi gibi yorum bile yapsa bana yeter :kedi:

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Conqueror
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
16 Mayısta yazmış. 3 aydır kullanmış olsa, iyi kötü fikri olur diye düşündüm. Örneğin ekran kalitesi çok iyi, fan sesi çok fazla, pil ömrü iyi gibi yorum bile yapsa bana yeter :kedi:
Bilgisayarı şirkette çalışan bir mühendise aldım Solidworks kullanıyor ve şu ana kadar bir problem yaşamadık ekran kalitesi gayet güzel oyun oynamadığım için fan ve ısı testi yapmadım bana göre en büyük dez avantajı kafam kadar adaptörünün olması oda normal çünkü o kadar enerjiyi ancak onunla sağlar.

Top Bottom