murathke
80+
80 bin verip 16 gb ram pek içime sinmiyor açıkcas
Son düzenleme:
80 bin verip 16 gb ram pek içime sinmiyor açıkcas
Kendin yükseltebilirsin80 bin verip 16 gb ram pek içime sinmiyor açıkcası
hocam satıcı başka hepsiburada değil o yüzden tercihim değil dolandırılmak ya da hasarlı ürünle karşılaşmak istemiyorum
söylediğim cihaz buydu ultrada bile 70 dereceyi zor geçen cpu ve gpu var omende bu performansı alabilir miyim aklımdaki soru bu açıkcasıKendin yükseltebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu varMsi Vector Gp77 13.Nesil Core i7 13700H-32Gb-1Tb Ssd-17.3inc-Rtx4070 8Gb-W11 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Msi Vector Gp77 13.Nesil Core i7 13700H-32Gb-1Tb Ssd-17.3inc-Rtx4070 8Gb-W11 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
O fiyat ne knk
Bence o modeli al geç. Sıcaklık önemli etken, MSI zaten kaliteli biliyorsun.hocam satıcı başka hepsiburada değil o yüzden tercihim değil dolandırılmak ya da hasarlı ürünle karşılaşmak istemiyorum
söylediğim cihaz buydu ultrada bile 70 dereceyi zor geçen cpu ve gpu var omende bu performansı alabilir miyim aklımdaki soru bu açıkcası
rtx 4070 ve rtx 4080 bana bir fark yaşatır mıO fiyat ne knk
Msi Pulse 17 13.Nesil Core i7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Msi Pulse 17 13.Nesil Core i7 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Msi Pulse 17 13.Nesil Core i7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Msi Pulse 17 13.Nesil Core i7 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
16 daha alsan Max 60k ya gelir.
Bence o modeli al geç. Sıcaklık önemli etken, MSI zaten kaliteli biliyorsun.
bence yaşatırrtx 4070 ve rtx 4080 bana bir fark yaşatır mı
omen diyor gönlüm çünkü 80k ya gidip 4080 çekmek mantıklı haklısınArkadaşlar senle güzel alay ediyor 80k 4070/4060 laptop alınır mı asğkdağsok
Sıcaklık değerlerini bulamadım ama vatana gidip bizzat test edebilirsin sanırım.
uzun süre kullancağım arkadaşlar beni rahat 7-8 yıl götürmesi gerekomen diyor gönlüm çünkü 80k ya gidip 4080 çekmek mantıklı haklısın
çöp olunca atarım artıkomen diyor gönlüm çünkü 80k ya gidip 4080 çekmek mantıklı haklısın
uzun süre kullancağım arkadaşlar beni rahat 7-8 yıl götürmesi gerek
Sorun yok normal kullanacağım normal bir kullanımda nasıl olur ortalama dereceOmen Yeni kasalarda büyük boy fan var zaten normal laptop Fanların dan daha büyük fanlar. Hem daha sessiz hem daha kuvvetli. Soğutma sistemi de güzel, fakat monitör kapalı kullanmaya gelmez. Klavyenin altından da hava alıyor. Yüzey soğuyor, ama ekran kapalı olursa fazla ısınabilir.
Normal dediğim oyun amaçlı ultra grafiklerSorun yok normal kullanacağım normal bir kullanımda nasıl olur ortalama derece
70-73 ( hava sıcaklığına göre değişir)olur ortalama derece
Bu özelliklerde galiba iyi dereceler70-73 ( hava sıcaklığına göre değişir)
İ9 zor soğutan bir işlemci sanırımBu özelliklerde galiba iyi dereceler