Dpi'ı da değiştiriyoro ışık değiştiriyor ama
kullanım kılavuzunda yazıyordur. her renk bir dpi seviyesini belirtiyor.hp omen 400 mouseun dpı nı nasıl değiştirebilirim
kullanım kılavuzunda yazıyordur. her renk bir dpi seviyesini belirtiyor.
Üstünde ki tuşla değiştiriyorsun. Her renk bir DPI ayarını temsil ediyor zaten kullanma kılavuzunda da var hangi rengin hangi DPI olduğu.
ilk defa bişey aldığımda kullanım kulavuzuna bakmam gerekti yeni çözdüm teşekkürlerDpi'ı da değiştiriyor
hocam siz de bu mouseyi kullanıyordunuz heralde bi yerde görmüştüm (yanlış hatırlıyor olabilirim)Üstünde ki tuşla değiştiriyorsun. Her renk bir DPI ayarını temsil ediyor zaten kullanma kılavuzunda da var hangi rengin hangi DPI olduğu.
Evet kullanıyorum. Sensör ışığı yok hocam ve o yazılımı bilmiyorum ben yani herhangi bir programı yok diye biliyorum bu mouseun.hocam siz de bu mouseyi kullanıyordunuz heralde bi yerde görmüştüm (yanlış hatırlıyor olabilirim)
kullandığım tüm mouselerde sensör ışığı vardı hp omen 400 de yanmıyor normal mi?
ikincisi https://support.hp.com/tr-tr/drivers/selfservice/omen-by-hp-mouse-400/22344105 bu yazılımı buldum çalışıyor mudur?
bende öyle biliyorum ama şaşırdım bende neyse teşekkürler her şey için..Evet kullanıyorum. Sensör ışığı yok hocam ve o yazılımı bilmiyorum ben yani herhangi bir programı yok diye biliyorum bu mouseun.