akıllıvelet
80+ Bronze
Arkadaşlar HP Pavilion dv6 3114et kullanıyorum ve yakında bunun CD rom bölgesine ek depolama takicam bu CD rom modeli ney acaba
Laptop yanımda değil ama en kısa sürede öğrenmen gerekModelini öğrenmene gerek yok ki? Sökersen öğrenebilirsin çok istiyorsan
Aygıt yöneticisini aç, Orada gözükür.Laptop yanımda değil ama en kısa sürede öğrenmen gerek
Kardeşim LAPTOP YANIMDA DEĞİLAygıt yöneticisini aç, Orada gözükür.
Bağırmak yasak.Kardeşim LAPTOP YANIMDA DEĞİL
Burada sana verilecek olan cevap Google'dan bakılarak verilecek bir cevap. Bunu sende yapabilirsin. Depolama takacaksan sökeceksin ve takacaksın modele ihtiyacın yok. Eğer illa model öğreneceksen bir zahmet Google kullanacaksın. Burada kimseye bağırmaya hakkın yok.Kardeşim LAPTOP YANIMDA DEĞİL
Sanki denemedik, laptop yok diyorum hala aygıt yöneticisi diyorBurada sana verilecek olan cevap Google'dan bakılarak verilecek bir cevap. Bunu sende yapabilirsin. Depolama takacaksan sökeceksin ve takacaksın modele ihtiyacın yok. Eğer illa model öğreneceksen bir zahmet Google kullanacaksın. Burada kimseye bağırmaya hakkın yok.
Laptop yanında yoksa ve internetten bulamadıysan başka türlü bulma şansın zor demek ki.Sanki denemedik ve bu arkadaş sıkıntılı sanırım laptop yok diyorum hala aygıt yöneticisi diyor
şeyy, azıcık bi haklılık payı var sanki? bağırması dışındaBağırmak yasak.
Öğrenemessin o zaman doğru olarak.
Sıkıntılı olan sensin bir, iki sana yt de yorumlarda yazan yardım eden PCMERAKLISI adlı kişi benim.Sanki denemedik ve bu arkadaş sıkıntılı sanırım laptop yok diyorum hala aygıt yöneticisi diyor
Akıllı velet isen akıllı olmayı öğrenmelisinSanki denemedik ve bu arkadaş sıkıntılı sanırım laptop yok diyorum hala aygıt yöneticisi diyor