Neler Yeni

Yardım hp pavilion gaming 15-dk0xxx kasma sorunu

theory01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ferhat Şeker
i5 9.th
16 gb ram
gtx1650
256ssd
1tbhdd var
ama oyunda donuyor son zamanlarda oyunun ortasında aniden ekran takılıp gidiyor baktım baktım araştırdım ama bi çözüm bulamadım örneğin gta 5 teyim esc attım mı kısa sürede ekran donuyor pc resetlemeden gelmiyor bi yardımcı olur musunuz lütfen çıldırmak üzereyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusufcan Duran
dostum muhtemelen yazılımsal bir sorundur. Format atmayı denedin mi ? Veyahut en son ne zaman format attın ? Bu sıkıntı ne zamandır var

theory01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ferhat Şeker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum muhtemelen yazılımsal bir sorundur. Format atmayı denedin mi ? Veyahut en son ne zaman format attın ? Bu sıkıntı ne zamandır var
ya format atmadım ama pc yi formatlı halde 3 ay önce aldım arkadaşımda çok ısınıyo mu diye sordu evet dedim bi ihtimal macundan olabilir dedi

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
ismail
İşlemci sıcaklığını oyun içinde kontrol et.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
ismail
işlemci sıcaklığındansa eğer çözüm nedir
Fan temizliği ve macun yenilemek.Laptopu kullanırken alt ızgarası ile zemin arasında 3-4cm boşluk olsun.Devam ederse işlemci gücünü sınırlayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusufcan Duran
ya format atmadım ama pc yi formatlı halde 3 ay önce aldım arkadaşımda çok ısınıyo mu diye sordu evet dedim bi ihtimal macundan olabilir dedi
hocam acaba sıfırdan mı format attı yoksa ayarlardan mı sıfırladı ? Bu ikisi bazen çok farkediyor maalesef. Ama macun ve fan bakımsızlığından kaynaklıda olabilir. Nacizane tavsiyem sıfırdan temiz usb ile format atın. Birde güvendiğiniz veyahut yorumları güzel olan bir bilgisayarcıda fan bakımı ve macun değişimi yaptırın. Bence bu sorunlarınızı tamamen çözecektir.

theory01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ferhat Şeker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam acaba sıfırdan mı format attı yoksa ayarlardan mı sıfırladı ? Bu ikisi bazen çok farkediyor maalesef. Ama macun ve fan bakımsızlığından kaynaklıda olabilir. Nacizane tavsiyem sıfırdan temiz usb ile format atın. Birde güvendiğiniz veyahut yorumları güzel olan bir bilgisayarcıda fan bakımı ve macun değişimi yaptırın. Bence bu sorunlarınızı tamamen çözecektir.
onu ayrıt edemedim daha doğrusu dikkat etmedim ama her şey sıfır geldi yani ilk defa kurulum yaparcasına açtım pc yi ve ondan sonra zaten win11 update geldi onu yaptım direkt açıkçası şuan kykda olduğum için format atmayı hiç istemiyorum bir ton şey var pcde umarım macun ve bakım çözer
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fan temizliği ve macun yenilemek.Laptopu kullanırken alt ızgarası ile zemin arasında 3-4cm boşluk olsun.Devam ederse işlemci gücünü sınırlayın.
hmmm bende direkt zeminde dayalı ya fan vs bişi kullanmıyorum ben

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusufcan Duran
onu ayrıt edemedim daha doğrusu dikkat etmedim ama her şey sıfır geldi yani ilk defa kurulum yaparcasına açtım pc yi ve ondan sonra zaten win11 update geldi onu yaptım direkt açıkçası şuan kykda olduğum için format atmayı hiç istemiyorum bir ton şey var pcde umarım macun ve bakım çözer

hmmm bende direkt zeminde dayalı ya fan vs bişi kullanmıyorum ben
macun ve bakım eğer geciktirilmiş ise muhtemelen sorununu çözecektir. HP Support var hp nin sitesinden indirip detaylı sürücü güncelleştirme var mı bakabilirsin. Ben victus kullanıyorum güncellemeler bazen çok farkediyor. İnşallah sorunun çözülür dostum :)

theory01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ferhat Şeker
macun ve bakım eğer geciktirilmiş ise muhtemelen sorununu çözecektir. HP Support var hp nin sitesinden indirip detaylı sürücü güncelleştirme var mı bakabilirsin. Ben victus kullanıyorum güncellemeler bazen çok farkediyor. İnşallah sorunun çözülür dostum :)
çok teşekkür ederim umarım çözülür ya gerçekten deli etti beni ya

ya ben şuan bu sitedeyim ama pc modelini buldum yalnız 11 e yükselttim pc yi burda sadece win10 görünüyor

Son düzenleme:
Top Bottom