Neler Yeni

Yardım HP servisine nasıl laptobumu gönderecem ???

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,649
İsim
Lokman Doğan
hp victus kullanıyorum termal macun bakımları için servise göndermek istiyorum şehrimde servisi yokmuş en yakın antepte var wpden yazdım bakmadılar daha ana merkez servisi istanbulda
antepteki çalıştığı ortak firmaymış ismi artı ve artı teknoloji hiç bu firmayla şeyi olan var mı ?ana merkezine mi göndersem yoksa yakındaki ortak firmaya mı
bir sorumda termal macunu biz mi temin ediyoruz yoksa onlar elindekilerle mi bakım yapıyor ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

anteptekini aradım kurumsalmış bireysel için bir numara verdim diğer sorumu yanıtlar mısınız ?

Son düzenleme:

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
hp macunu aşırı dandik kendin aç değiştir Bence.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,687
İsim
Yavuz
Bence sor ben kendim değiştirsem garantiden çıkar mı diye ve macunun markasını söylemeyi unutma.

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,188
İsim
Mustafa Enes Bulut
Bende omen var bazı sorunlarj vardı aradim bana 3 tane yer söyledi İzmir İstanbul ötekini hatırlamıyorum göndereceğiniz zaman bizi arayın tamir talebi oluşturalim dediler istersen internetten araştır

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Bende omen var bazı sorunlarj vardı aradim bana 3 tane yer söyledi İzmir İstanbul ötekini hatırlamıyorum göndereceğiniz zaman bizi arayın tamir talebi oluşturalim dediler istersen internetten araştır
İzmir İstanbul en iyisi.

Top Bottom