Neler Yeni

Hp Victus 15-fb2011nt alınır mı?

Cequ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cem
Bütçe
40000
Merhaba, Asıl Yazılım öğrenmek için alıyorum. Oyunda en baba cs oynarım.Sizce bu Hp victus 15-fb2011nt alınır mı? Veya bu fiyat bandında rami ssd si aynı olacak şekilde başka önerebileceğiniz alternatifler var mı? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok makbule geçer şimdiden teşekkürler.

Ekler

• IMG_8278.png
    IMG_8278.png
    1.4 MB · Hit: 33

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Mahir Cengiz
Merhaba, Asıl Yazılım öğrenmek için alıyorum. Oyunda en baba cs oynarım.Sizce bu Hp victus 15-fb2011nt alınır mı? Veya bu fiyat bandında rami ssd si aynı olacak şekilde başka önerebileceğiniz alternatifler var mı? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok makbule geçer şimdiden teşekkürler.

Alınmaz hocam paranızı çöpe atmayın bunu alın https://app.hb.biz/lGxPoF7VSmaB

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Mahir Cengiz
Hocam niye öyle dediniz nedenini merak ettim
Hocam 40klık cihazda 4050 var. Ekran kartı 60w la geliyor +15 dynamic boost var çok düşük watt değeri. Berbat ekran. Victus 15 kasalar soğutmada çok sıkıntı kasalar. Düşük işlemci daha sayıyım mı

• Beğen
Reaksiyonlar: Cequ

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Mahir Cengiz
Haklısınız ama beni hepsiburadan satın almak tedirgin ediyo nedense. Siz kullanıyo musunuz bu laptopu
Hocam niye tedirgin etsin binlerce kişi internet üzerinden alışveriş yapıyor her sitede iade hakkınız bulunuyor sıkıntılı mal geldiğinde vatandan farklı olay yaşamazsınız gider iade veya değişim iade edersiniz. Ben n11 den sipariş verdim bir sıkıntı yaşamadım gözünüzde büyütmenize gerek yok vatandan alıp paranızı çöpe atmayın. Ben kullanmasamda bir arkadaşım 12450hx li modelini kullanıyor ve gayet memnun

Cequ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam niye tedirgin etsin binlerce kişi internet üzerinden alışveriş yapıyor her sitede iade hakkınız bulunuyor sıkıntılı mal geldiğinde vatandan farklı olay yaşamazsınız gider iade veya değişim iade edersiniz. Ben n11 den sipariş verdim bir sıkıntı yaşamadım gözünüzde büyütmenize gerek yok vatandan alıp paranızı çöpe atmayın. Ben kullanmasamda bir arkadaşım 12450hx li modelini kullanıyor ve gayet mem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamdır hocam yardımınız için teşekkürler

Hocam niye tedirgin etsin binlerce kişi internet üzerinden alışveriş yapıyor her sitede iade hakkınız bulunuyor sıkıntılı mal geldiğinde vatandan farklı olay yaşamazsınız gider iade veya değişim iade edersiniz. Ben n11 den sipariş verdim bir sıkıntı yaşamadım gözünüzde büyütmenize gerek yok vatandan alıp paranızı çöpe atmayın. Ben kullanmasamda bir arkadaşım 12450hx li modelini kullanıyor ve gayet memnun
Hocam laptopda şarj sorunu oluyomuş

Son düzenleme:

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Mahir Cengiz

Tamamdır hocam yardımınız için teşekkürler

Hocam laptopda şarj sorunu oluyomuş
Şarj sorunu derken anlamadım hocam

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Mahir Cengiz
Ben de bi videonun yorumlarında okudum. Laptopu şarjda kullanırken dolmuyomuş tam tersi pil düzeyi düşüyomuş
Hayır bu modelde mevcut değil battery drain problemi bu cihazın adaptör 230w la geliyor sıkıntı yaşamazsınız. 170w adaptörle gelen modellerde sıkıntı yaratıyor adaptör cihazın gücünü karşılayamadığı için bataryadan yemeye başlıyor o problem bu cihazda mevcut değil

Cequ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cem
Hayır bu modelde mevcut değil battery drain problemi bu cihazın adaptör 230w la geliyor sıkıntı yaşamazsınız. 170w adaptörle gelen modellerde sıkıntı yaratıyor adaptör cihazın gücünü karşılayamadığı için bataryadan yemeye başlıyor o problem bu cihazda mevcut değil
Tamamdır eyvallah

UCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Ahmet
Victus 15 serisini almayın. 16 serisi bakılabilir, bazı sorunların çözüldüğü kasa 16.

Cequ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cem
Victus 15 serisini almayın. 16 serisi bakılabilir, bazı sorunların çözüldüğü kasa 16

Lenovo Loq 15ARP9 Aı Amd Ryzen 7-7435HS 32GB Ddr5 1tb SSD RTX4060 8gddr6 15.6 IPS 144Hz Fhd Freedos 83JC000UTR-321 Dizüstü Bilgisayar

https://app.hb.biz/bRaRRVLH3Rox

Bunu alıcam hocam

Top Bottom