Neler Yeni

Çözüldü✓ HP Victus 16 68P42EA

erenwk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren
Ben hp victus 16 laptop almayı düşünüyorum model numarası 68P42EA bu iyi mi? birde hepsiburada üzerinden 24000tl iken pttavm de 22910 tl teşhir ürünü imiş bi takım sorular sordum örnek göçük çizik veya eksik bişi varmı garanti varmı gibi bana ürün eksiksiz 2 yıl distribütör garantisi oluduğunu söyledi yükseltmeyi kendimiz yaparak garanti dışı kalır mı dedim bana
resmi servis dışında biri yaparsa garanti dışı kalır dedi ama Hepsiburada canlı destek ile sorduğumda bana her hangi bir parçaya zarar gelmediği sürece sıkıntı olmaz dedi birde aralarında 1k dan fazla fark var iki satıcınında puanı yüksek ptt den daha ucuzamı almayılıyım yoksa hepsiburada üzerinden mi birde 2x16gb ddr4 ram yapmayı düşünüyorum ram ise kingston ve depolama olarak samsung 970 evo plus 1tb düşünüyorum bir tavsiyeniz varmı.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,309
İsim
Semih Boran
Ben hp victus 16 laptop almayı düşünüyorum model numarası 68P42EA bu iyi mi? birde hepsiburada üzerinden 24000tl iken pttavm de 22910 TL teşhir ürünü imiş bi takım sorular sordum örnek göçük çizik veya eksik bişi varmı garanti varmı gibi bana ürün eksiksiz 2 yıl distribütör garantisi oluduğunu söyledi yükseltmeyi kendimiz yaparak garanti dışı kalır mı dedim bana
resmi servis dışında biri yaparsa garanti dışı kalır dedi ama Hepsiburada canlı destek ile sorduğumda bana her hangi bir parçaya zarar gelmediği sürece sıkıntı olmaz dedi birde aralarında 1k dan fazla fark var iki satıcınında puanı yüksek ptt den daha ucuzamı almayılıyım yoksa hepsiburada üzerinden mi birde 2x16gb ddr4 ram yapmayı düşünüyorum ram ise kingston ve depolama olarak samsung 970 evo plus 1tb düşünüyorum bir tavsiyeniz varmı.
Teşhir yerine sıfır almanızı öneririm. 970 evo plus alabilirsiniz.

TİTAN.

80+ Platinum
Ben hp victus 16 laptop almayı düşünüyorum model numarası 68P42EA bu iyi mi? birde hepsiburada üzerinden 24000tl iken pttavm de 22910 TL teşhir ürünü imiş bi takım sorular sordum örnek göçük çizik veya eksik bişi varmı garanti varmı gibi bana ürün eksiksiz 2 yıl distribütör garantisi oluduğunu söyledi yükseltmeyi kendimiz yaparak garanti dışı kalır mı dedim bana
Ürünün linkini atın bizde ni bakalım
Teşhir almanızı önermiyorum
Samsung ssd alınabilir

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Teşhir için daha iyi bir fiyat avantajı olsa alınabilir ama bin lira için hiç değmez hocam hepsiburadadan alın

Teşhir ürünleri günlerce açık kullanılmış oluyor ben şahsen önermem

erenwk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yıpranmış olabilir

Teşhir için daha iyi bir fiyat avantajı olsa alınabilir ama bin lira için hiç değmez hocam hepsiburadadan alın

Teşhir ürünleri günlerce açık kullanılmış oluyor ben şahsen önermem
Peki almam hocam birde bir sorum içinde tlc bir m2 ssd varmış buna ben artı olarak 1tb daha takıcam ama bu tlc m2 ssdler nasıl iyi mi? onla ilgili bir bilginiz varmıdır

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Peki almam hocam birde bir sorum içinde tlc bir m2 ssd varmış buna ben artı olarak 1tb daha takıcam ama bu tlc m2 ssdler nasıl iyi mi? onla ilgili bir bilginiz varmıdır
Ne amaçla kullanacaksınız hocam 970 yanında zayıf kalır tabi ama ne kadar ekmek o kadar köfte

erenwk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren
Ne amaçla kullanacaksınız hocam 970 yanında zayıf kalır tabi ama ne kadar ekmek o kadar köfte
Genel olarak oyun birde yazılıma merak sardım laptopu alırsam python öğrenecem birde belli seviyeye geldikten sonra küçük küçük oyun yapmaya fln çalışırım yazılım ilk başlarda eğlenceli sonrası sıkıcı diye biliyorum oyun yapmaya çalışarak hem gelişir hem zevk alırım diye düşünüyorum

vincent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
t
Hocam en basitinden menteşelerde bile sıkıntı çıkabilir şahsen ben de Hp victus 16 serisi bilgisayara sahibim bu hafta sonu teknoloji mağazasında bütün laptopları inceleme şansı buldum. Victus'un kapağı açıp bırakınca ekranı bayağı fazla sallanıyordu.Eve gelince kendi bilgisayarımda da denedim benzerini o kadar büyük bir problem olarak görmedim.Bu söylediğim en basit örnek olabilir teşhir ürün almamanız için.Tabi bu benim şahsi fikrim siz kendiniz karar verirsiniz.

Top Bottom