Neler Yeni

Hp Victus 16 alınır mı ?

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
Bütçe
12.000
arkadaşlar bu laptop alınır mı ?
indirim olursa fiyatı 11.500 llere kadar düşüyormuş .
kullanım amacı oyun ağırlıklı olacak biraz da ders.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,392
İsim
Diyarhan
Pavilion olan kardeşi (ekranı daha küçük Tasarımı farklı) 10k ₺

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ben almazdım. Oyun için mi kullanılacak?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ayla kasap
arkadaşlar bu laptop alınır mı ?
indirim olursa fiyatı 11.500 llere kadar düşüyormuş .
kullanım amacı oyun ağırlıklı olacak biraz da ders.
hp victus 16 d 00021 nt yi aldım maalesef. almayın aldırtmayın. kasası hiç sağlam değil . ayrıca oyun oynarken birkaç kez kasma sorunu yaşadım. youtubedan netflixten bir şey izlerken ses cızırtılı çıkıyor bazen. yazılım öğrencisiyim , visual studioda paneli açarken zorlanıyor, ama ekranı güzel. gerçekten aldığım güne lanet ediyorum ya bıktım artık

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hp victus 16 d 00021 nt yi aldım maalesef. almayın aldırtmayın. kasası hiç sağlam değil . ayrıca oyun oynarken birkaç kez kasma sorunu yaşadım. youtubedan netflixten bir şey izlerken ses cızırtılı çıkıyor bazen. yazılım öğrencisiyim , visual studioda paneli açarken zorlanıyor, ama ekranı güzel. gerçekten aldığım güne lanet ediyorum ya bıktım artık
Keşke konuyu hortlatmasaymışsın ayrıca e0008nt Victus kullanıyorum RDR 2 dahil bir sürü oyun oynadım bir saniyelik bir kasma bile asla yaşamadım Orta ayarlarda tabii ki çünkü 3050'nin gücü bu sıcaklıkta 80 dereceyi geçmedi, senin bilgisayar İntelli ondandır. kasa gayet iyi kasma yok film izlerken cızırtı yapmıyor.

keha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
akf
driver kurmadan pavilion serisinde ferdi tayfur dinlerken bendede olmuştu bi anda ses patladı driver kurunca hiç bişey kalmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keşke konuyu hortlatmasaymışsın ayrıca e0008nt Victus kullanıyorum RDR 2 dahil bir sürü oyun oynadım bir saniyelik bir kasma bile asla yaşamadım Orta ayarlarda tabii ki çünkü 3050'nin gücü bu sıcaklıkta 80 dereceyi geçmedi, senin bilgisayar İntelli ondandır. kasa gayet iyi kasma yok film izlerken cızırtı yapmıyor.
victus biraz tasarım pil ömrü odaklı pavilion serisi ısı olarak daha başarılı pil olarak zayıf tabi monster gibi 3300 mah çıkan bir rezalet bataryası yok

Top Bottom