Neler Yeni

HP Victus 16 e0072nt kullanıyorum yardım eder misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Egemen Dalbudak
Dün bilgisayarımı kullanırken 3 kere mavi ekran aldım (1 ay önce termal macununu kendim değiştirmiştim) açıldıktan sonra arkadaşlar yazılımsaldır format at dediler bende formatladım bu sefer formatlama esnasında 2 kere mavi ekran verdikten sonra eski sürüm yükle yazısına tıkladım ve win11 i kurdum. Şimdi bilgisayarım açıldı Omen hub üzerinden pc boştayken 55 60 arası ısı değerleri alıyorum işlemciden (amd 5500h) sizce nomal mi yoksa sıkıntı var mı? Kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

Nedra.rar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Erdem Aydoğmuş
Aynısını geçen bendede olmuştu peki ayriyeten başka bir ram taktınız mı hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimkide hp 15 ayriyetten ram ve temal macun takviyesi yaptım 2-3 kere aldım ilk taktıktan sonra birde düzgün başlatılamadı diye hata vermişti ben usb bellekle temiz format yaptıktan sonra bidaha hiç bir problemle karşılaşmadım

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Egemen Dalbudak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla bende en son formatladım şuan bi sıkıntı yok gibi duruyor bakalım görücez bide senin pc boştayken kaç derece alıyorsun?

Nedra.rar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Erdem Aydoğmuş
Benim işlemci bi tık eskide en son termal macun sürdükten sonra benimkide 62 derecelerde falandı ama ben maximum performansta kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normaldir yani bi hata çıkmadıysa ısı değerleri iyi

Top Bottom