FurkanCetin6
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Merhaba Hp Victus 16 laptobum var 4060lı fakat en düşük fan rpm 1800 boşta bile 1800 ile çalışıyor normal midir acaba çünkü boşta çalışırken bana çok sesli geldi
Evet normal en düşük 1800 dürMerhaba Hp Victus 16 laptobum var 4060lı fakat en düşük fan rpm 1800 boşta bile 1800 ile çalışıyor normal midir acaba çünkü boşta çalışırken bana çok sesli geldi
omen gaming hubtan otomatik fan hızına ayarlaMerhaba Hp Victus 16 laptobum var 4060lı fakat en düşük fan rpm 1800 boşta bile 1800 ile çalışıyor normal midir acaba çünkü boşta çalışırken bana çok sesli geldi
Sokuyorum fakat yine 1800 rpm bir degisiklik olmuyor fan hizindaOyun oynamayacağın zaman omen hubtan eco moduna sokc
Otomatik alsamda min 1800 gozukuyoromen gaming hubtan otomatik fan hızına ayarla
boştayken fanın çalışmaması gerekiyor omen gaming hub silip tekrar yüklemeyi deneSokuyorum fakat yine 1800 rpm bir degisiklik olmuyor fan hizinda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Otomatik alsamda min 1800 gozukuyor
Tamam akşam bir deneyim tesekkurlerboştayken fanın çalışmaması gerekiyor omen gaming hub silip tekrar yüklemeyi dene
Biostan always fanla bir alakasi yoktur degil mi cunku benim ki aktifboştayken fanın çalışmaması gerekiyor omen gaming hub silip tekrar yüklemeyi dene
olabilir hocam kapatınTamam akşam bir deneyim tesekkurler
Biostan always fanla bir alakasi yoktur degil mi cunku benim ki aktif
Kapatmayı denediniz mi? Sonuç??Tamam akşam bir deneyim tesekkurler
Biostan always fanla bir alakasi yoktur degil mi cunku benim ki aktif