Neler Yeni

HP victus 16 kasma problemi

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Görkem çetinkaya
Selam dostlar 1 hafta önce hp victus 16 laptop aldım özellikler aşşağıda belirttiğim gibi ancak işlemci boşta 60 derece oluyor, wallpaper engine den bir şey koyayım dedim sanki 10 fps alıyorum, cyberpunk indirdim test amaçlı açılmadı hata verdi cyberpunk topu dikti gibisinden ne yapmalıyım aslında özelliklerim de iyi ekran kartı ve işlemci driverları da güncel windows updateleri yapılı ne yapsam bilemedim acaba güç tasarrufu modunda falan mı kaldı yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.

Özellikler: İntel i7 14700hx 16 gb ram 512 ssd 4060 120 watt windows 11
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben ayarlarının düzgün olmadığını düşünüyorum
dostum bence bi format atin.laptoplarda 60derece bosta problemli degil.

Ditroyit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali Kağan Şener
Arkadaşlar bilgisayarı biraz daha kullanacağım test amaçlı benzer sorunlar devam ederse ya da çözülürse buraya yazarım

Ditroyit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali Kağan Şener
hocam extra olarak bu problem dışında memnunmusun kasa yapısı hissiyatı falan?
Valla başkan bu benim ilk laptop deneyimim o yüzden kesin bir şey diyemem ama beni şu ana kadar rahatsız etmedi ama tabi çok uzun sürede kullanmadım emin değilim. Kasası plastik ama biraz darbeyle falan kırılır gibi.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,464
İsim
Oğuz
Watt limitli çünkü.
Watt limitli ama dediğin ile alakası yok kasmanın. 100 watt çekse max. kasması için sebep mi var :D
Limitli diye 30 wattda çalışmıyor merak etme. Fazla watt olmazsa en fazla bir kaç fps düşer. Kasma farklı bir durum.

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Mahir Cengiz

xTURANN

80+ Silver
dostum bence bi format atin.laptoplarda 60derece bosta problemli degil.
Yanlış bilgi.
Victus'lar için konuşmak isterim ;
Kutudan çıkarttığınızda, macun falan yep yeniyken, blokların arası ter temizken 30 - 35 - 40 derecelerde çalışıyor. Pil modunu en düşüğe çekerseniz sabit 30 bile olabilir. ( kaçırdım o evreyi denemedim. )

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Görkem çetinkaya
Yanlış bilgi.
Victus'lar için konuşmak isterim ;
Kutudan çıkarttığınızda, macun falan yep yeniyken, blokların arası ter temizken 30 - 35 - 40 derecelerde çalışıyor. Pil modunu en düşüğe çekerseniz sabit 30 bile olabilir. ( kaçırdım o evreyi denemedim. )
Dostum her pc ayni degil. Laptoplarda bosta 60 dereceler olabilir. Biraz arastir istersen

xTURANN

80+ Silver
Dostum her pc ayni degil. Laptoplarda bosta 60 dereceler olabilir. Biraz arastir istersen
Boşta 60, muhtemelen hiçbir laptop için normal değil. Bakımsızdır, macunları da kurumuştur o durumda boşta 60 çalışır o zaman tamam..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,937
Üyeler
160,909
Son üye
Antonio
Top Bottom