monsterlaşma
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
bu iki laptop arasından hangisini almalıyım lenovo loq ekran kartı 115 watt hp victus ekran kartı 120 watt
evet hp'nin ısınmadaki kötü ünü yüzünden kararsız kaldımLoq 4050 ama ona dikkat ettiniz mi?
Donanım olarak mı marka olarak mıBu ikisi arasından victus daha iyi
n11 den alınır mı ki
teşekkür ederimDonanım olarak,loq soğutma performansı olarak daha iyi diye biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama victus serisi de iyidir üzmez sizi
Alınır hocam aldıktan sonra 8 gb daha ram eklersiniz uzun süre götürür sizi.Gayet iyiymis fiyatın11 den alınır mı ki
teşekkür ederim
Alınır +8 Ram atarsın, sonra arkana bakmazsın.n11 den alınır mı ki
teşekkür ederim
HP victus 16 kullanıyorum 3 aydır 8845hs 4070 li bu güne kadar daha 76 dereceyi geçmedi sıcaklıklar. Stalker 2 - indiana Jons oynuyorum soğutması muazzam. Fanları 4600 devire sabirlediğim halde ısınmadı daha gavur makineevet
evet hp'nin ısınmadaki kötü ünü yüzünden kararsız kaldım
Donanım olarak mı marka olarak mı
Ekran kartı kaç watt acaba onu bulamadım eğer 45 işe çok performans göstermiyorLenovo LOQ 15ARP9 83JC000UTR321 R7-7435HS 32 GB 1 TB SSD RTX4060 15.6" Dos FHD Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Lenovo LOQ 15ARP9 83JC000UTR321 R7-7435HS 32 GB 1 TB SSD RTX4060 15.6" Dos FHD Dizüstü Bilgisayar en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
Bu 32 GB - 1 TB hali. Hem fiyat olarak daha avantajlı hem de upgrade ile uğraşmazsınız.
devir ile anlamıyorum ama çok gürültü yapıyor mu cihaz yoksa sessiz mi çalışıyorHP victus 16 kullanıyorum 3 aydır 8845hs 4070 li bu güne kadar daha 76 dereceyi geçmedi sıcaklıklar. Stalker 2 - indiana Jons oynuyorum soğutması muazzam. Fanları 4600 devire sabirlediğim halde ısınmadı daha gavur makine
Görselde laptopun sol üst tarafında 105W'a kadar yazıyor. Net bilgi için satıcıya soru sorabilirsiniz.Ekran kartı kaç watt acaba onu bulamadım eğer 45 işe çok performans göstermiyor