Neler Yeni

Çözüldü✓ HP Victus 16 mu Asus TUF Gaming A15 mi?

Rayban34

80+
CS ve LOL dediğin oyunlarda 2 işlemcinin performans olarak pek farkı yok R9 7490HS 13700H'dan daha iyi 13700HX R9 7490HS'den çok daha iyi bir işlemci R9 7940HS'nin IGPU avantajı 13700H'ı bitirir zaten :D hem fiyat farkı arasından da TUF çok daha mantıklı. R9 modelin seçilmesi daha mantıklı teşekkürler.
Tuflardaki mühendislik hataları hakkinda konuşmuyorum onlar ayrı bi sorun zaten oyun oynarken bataryadan yemesi gibi
Konu test edip etmemen
Ben test ettigim için burda kendi fikrimi belirtiyorum
Alirsa alsin asusu lolde tf baslayinca 100 120fps alinca keske intel alsaydım derse benim umrumda olmaz.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Tuflardaki mühendislik hataları hakkinda konuşmuyorum onlar ayrı bi sorun zaten oyun oynarken bataryadan yemesi gibi
Konu test edip etmemen
Ben test ettigim için burda kendi fikrimi belirtiyorum
Alirsa alsin asusu lolde tf baslayinca 100 120fps alinca keske intel alsaydım derse benim umrumda olmaz.
Mühendislik hatası olsaydı zaten bir sürü Reddit veya Forum konuları görmeye başlardık zaten dediklerinin bir gram alakası yok R9 7940HS gayet iyi bir işlemci :D

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Tamam aga sen ne dersen o tartışacak değilim
Alınır ve sonuç görülür
Tartışma değil fikirlerimizi belirtiyoruz burada sadece fikir belirtiyoruz bir markanın fanı olmak yerine istatistiklere ve detaylı araştırma yaparak her zaman doğru sonuçlar ve fikirler verilebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Bekir Emir
Sizce hangisini almalıyım
Özellik olarak iyiler ama 45k gibi bir bütçeye daha düşük bütçeli modellerin serisini almak bence pekte mantıklı değil

Rayban34

80+
Tartışma değil fikirlerimizi belirtiyoruz burada sadece fikir belirtiyoruz bir markanın fanı olmak yerine istatistiklere ve detaylı araştırma yaparak her zaman doğru sonuçlar ve fikirler verilebilir.
Kanka ben asusla ne karsilastirdigimizi bile bilmiyorum
İslemcisel olarak baktım olaya sadece
Fanlık yok burda test sonuçları var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,456
Üyeler
164,500
Son üye
catooovlog