Neler Yeni

Çözüldü✓ HP Victus 16 R0000NT 54.000 TL'ye Alınır mı?

Kadrio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kadir Yıldız
Öncelikle merhaba. Böyle bir laptop buldum. Bütçem 50-55K civarıydı. Özellik olarak da iyi gözüküyor. Windows'un da yanında gelmesi benim için çok daha iyi. Hem oyun hem de üniversite için almayı düşünüyorum. Cyberpunk 2077, RDR2 gibi oyunlar için yeterli mi sizce? Bir kaç forumda Victus serisinin biraz sıkıntılı olduğunu okudum ama özellikleri belirlediğim fiyat aralığı için uygun gibi gözüküyor. Sizce 55.000'i geçmeden bu özelliklere sahip veya daha iyi özellikleri olan laptop bulabilir miyim?

NedoxBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Nedox Bey
daha iyi ozellikler yok

Zeybek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Talha Zeybek
Bu fiyata omen olanı almanı tavsiye ederim dostum her anlamda çok daha iyidir.

Zeybek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Talha Zeybek

~helloworld

80+ Bronze
alma , HP victus o donanımı kaldıramaz sıcaklık olarak

arturo

80+ Silver
Öncelikle merhaba. Böyle bir laptop buldum. Bütçem 50-55K civarıydı. Özellik olarak da iyi gözüküyor. Windows'un da yanında gelmesi benim için çok daha iyi. Hem oyun hem de üniversite için almayı düşünüyorum. Cyberpunk 2077, RDR2 gibi oyunlar için yeterli mi sizce? Bir kaç forumda Victus serisinin biraz sıkıntılı olduğunu okudum ama özellikleri belirlediğim fiyat aralığı için uygun gibi gözüküyor. Sizce 55.000'i geçmeden bu özelliklere sahip veya daha iyi özellikleri olan laptop bulabilir miyim?
https://www.hepsiburada.com/asus-tu...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00003VLHIO

Kadrio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kadir Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Peter Parker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Berkay Kurt
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Yayıncılığı,laptop

Kadrio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kadir Yıldız
Daha ucuz ama RAM, SSD, Hz, Çözünürlük ve ekran boyutu olarak da daha düşük kalıyor. Çözünürlük 1080p ideal ama ara sıra da olsa rekabetçi oyunlar da oynadığım için ekran boyutunun ve yenileme hızının biraz düşük olduğunu düşünüyorum. İşlemci hakkında pek fikrim yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

alma , HP victus o donanımı kaldıramaz sıcaklık olarak
Videolara baktım ama benim almak istediğim Laptop ile ilgili bir video bulamadım. Sıcaklıklarını da gösterdiği video vs. bir şey var mıdır elinizde?

~helloworld

80+ Bronze
Daha ucuz ama RAM, SSD, Hz, Çözünürlük ve ekran boyutu olarak da daha düşük kalıyor. Çözünürlük 1080p ideal ama ara sıra da olsa rekabetçi oyunlar da oynadığım için ekran boyutunun ve yenileme hızının biraz düşük olduğunu düşünüyorum. İşlemci hakkında pek fikrim yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Videolara baktım ama benim almak istediğim Laptop ile ilgili bir video bulamadım. Sıcaklıklarını da gösterdiği video vs. bir şey var mıdır elinizde?
elimde o laptop yok ama hp victus 16 nın ,yani sizin alacağınızın özellik olarak daha düşüğü var ve çok ısınıyor tavsiye etmem i5 12500h üstü işlemcili hp victusları tavsiye etmiyorum

Top Bottom