Neler Yeni

Çözüldü✓ HP Victus 16 R0000NT 54.000 TL'ye Alınır mı?

ONURRS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
ONUR
elimde o laptop yok ama hp victus 16 nın ,yani sizin alacağınızın özellik olarak daha düşüğü var ve çok ısınıyor tavsiye etmem i5 12500h üstü işlemcili hp victusları tavsiye etmiyorum
elimde hp victus 16 i7 13700h işlemcili ve 4070 li olan modeli var yeni aldım full yükte cpu max 83 , gpu ise 75 diyor sonra zaten ikiside üç beş derece daha düşüyor benim dediğim max gördüğüm yani diyeceğim gayet performanslı ve gayet serin çalışıyor

kardeşim 15.6 ekranlarda kasa küçük olduğu için ısınma olabilir ama bunda 16.1 ve kasa geniş oldğı için ısınma problemi kesinlikle yok ve 13.nesil güçlü bir işlemciye sahip olmasına rağmen işlemci turbo boost ile 5 ghz ye kadar çıkıyor ve ısınmıyor kullanmadığın cihaz için yok i5 üstü işlemci için önermiyorum demezsen sevinirim

Kadrio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kadir Yıldız
elimde hp victus 16 i7 13700h işlemcili ve 4070 li olan modeli var yeni aldım full yükte cpu max 83 , gpu ise 75 diyor sonra zaten ikiside üç beş derece daha düşüyor benim dediğim max gördüğüm yani diyeceğim gayet performanslı ve gayet serin çalışıyor

kardeşim 15.6 ekranlarda kasa küçük olduğu için ısınma olabilir ama bunda 16.1 ve kasa geniş oldğı için ısınma problemi kesinlikle yok ve 13.nesil güçlü bir işlemciye sahip olmasına rağmen işlemci turbo boost ile 5 ghz ye kadar çıkıyor ve ısınmıyor kullanmadığın cihaz için yok i5 üstü işlemci için önermiyorum demezsen sevinirim
Mümkünse laptopunuzun tam modelini atabilir misiniz? Merak ettim de.

~helloworld

80+ Bronze
Uygunsuz davranış

yaw ********** sana laf anlatamadım zaten illia ağzımı bozduracaksın, kendim kullanıyorum neyin boşunu yapıyorsun? ben test ettim özellikle de yazdım ki hp victus 16 diye , 16.1 inç olduğunu anla diye , hiçbir şeyden anlamadığını ne kadar belli ediyosun kullan bakalım birkaç ay sonra gel buraya r23 testi yapıp at bakalım 10 dakika ,yana da hwmonitör aç görelim kaç derecede çalışıyor

ONURRS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
ONUR

Kadrio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kadir Yıldız

Ben aldığımda kampanya vardı fiyatı 47k dan 42k ya düşmüştü bende hemen aldım son 3 ürün vardı güzel oldu yani
Teşekkür ederim. İyi fiyata almışsınız, hayırlı olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 1500 TL fark gördüm hocam bana yeterli
Windows, fiyat ve model dışında her şey aynı :D. Sanırım sizin attığınızı tercih edeceğim. Bir arkadaşın dediği gibi Windows'u da OEM Key olarak alırım.

ONURRS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
ONUR
Teşekkür ederim. İyi fiyata almışsınız, hayırlı olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows, fiyat ve model dışında her şey aynı :D. Sanırım sizin attığınızı tercih edeceğim. Bir arkadaşın dediği gibi Windows'u da OEM Key olarak alırım.
Teşekkür ediyorum kardeşim daha iyisi seninki olsun :)

ONURRS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
ONUR
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
yaw ********** sana laf anlatamadım zaten illia ağzımı bozduracaksın, kendim kullanıyorum neyin boşunu yapıyorsun? ben test ettim özellikle de yazdım ki hp victus 16 diye , 16.1 inç olduğunu anla diye , hiçbir şeyden anlamadığını ne kadar belli ediyosun kullan bakalım birkaç ay sonra gel buraya r23 testi yapıp at bakalım 10 dakika ,yana da hwmonitör aç görelim kaç derecede çalışıyor
Hahahhaha kudurdu hahahahhaha hp fan boyu sen konuşma 1 ay sonra gelip o testin sonuçlarını ağzına sokacağım konuşma sen konuşmaya hakkın yok senin bundan sonra

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,387
Üyeler
166,366
Son üye
KaanEfeVR
Top Bottom