Neler Yeni

HP Victus 16-R1056NT laptop bluetooth sorunu

YusufArda000

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Cihaz Bluetooth cizahlarını görmüyor veya nadiren görüyor. Daha önce eşleştirdiğim cihazlar bile bağlanmıyor. Driverları birkaç kere silip tekrar kuramyı denedim ama değişen bir şey olmadı.

Shourd

80+ Gold
Cihaz Bluetooth cizahlarını görmüyor veya nadiren görüyor. Daha önce eşleştirdiğim cihazlar bile bağlanmıyor. Driverları birkaç kere silip tekrar kuramyı denedim ama değişen bir şey olmadı.
Biosunuz güncel mi ve Bluetooth driverini düzgün kurdunuz mu

Shourd

80+ Gold

YusufArda000

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alalı ne kadar oldu yeni mi yaşadınız yeni yaşadıysanız yere düşme su dökülme vb sonrası mı oldu
Alalı 7 ay kadar oluyor. Aldığımdan beri nerdeyse devam ediyor ama pcyi sürekli kullandığım için servise şuana kadar göndermedim.

Shourd

80+ Gold
Alalı 7 ay kadar oluyor. Aldığımdan beri nerdeyse devam ediyor ama pcyi sürekli kullandığım için servise şuana kadar göndermedim.
Anladım bu arada driverdan kastım Bluetooth sürücüsü değilmi

Mithril

80+ Silver
Hocam yazılımsal herşeyi denemiş gibisiniz, geriye donanımsal bir sorun olma olasılığı kalıyor. Eğer cihazı servise verme seçeneğiniz yoksa paraya biraz kıyıp aliexpress den wifi 7 bir modül alın bence.

YusufArda000

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yazılımsal herşeyi denemiş gibisiniz, geriye donanımsal bir sorun olma olasılığı kalıyor. Eğer cihazı servise verme seçeneğiniz yoksa paraya biraz kıyıp aliexpress den wifi 7 bir modül alın bence.
Hocam usb bluetooth adaptörlerden alsam işe yarar mı?

USTUEM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Emir
Neden para verip modul alasiniz sorun varsa cozulmek zorunda. Formatlayip tekrar deneyin devam ederse servis cozer

Mithril

80+ Silver
Neden para verip modul alasiniz sorun varsa cozulmek zorunda. Formatlayip tekrar deneyin devam ederse servis cozer
Hocam servis cihaza el koyar gibi 1 ay vermiyor çünkü. Eğer cihaza ihtiyaç varsa daha gelişmiş bir wifi 7 modül almak bence çok daha mantıklı. Hem sorun çözülür hemde wifi ve Bluetooth performansı çok daha iyi olur.

USTUEM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Emir
Hocam servis cihaza el koyar gibi 1 ay vermiyor çünkü. Eğer cihaza ihtiyaç varsa daha gelişmiş bir wifi 7 modül almak bence çok daha mantıklı. Hem sorun çözülür hemde wifi ve Bluetooth performansı çok daha iyi olur.
Iyi olur olmasina da yarin satmak ister bir sey yapmak ister servis 21 gun icinde cozmek zorunda sorunu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,036
Üyeler
172,317
Son üye
mert zengin
Top Bottom