R9T'yle benzer kasa da olsa aynı cihaz değiller, hele aynı model hiç değiller. R9T'lerdeki sorunlar (ki R9T'deki sorunlar Victus'daki gibi ölümcül sorunlar değiller, verdiği işlemciyi dikkate aldığında gayet normal laptoplar) X5T ve X7T'de görüldüğünde o zaman tekrar görüşürüz ama şu anda her gördüğün Game Garaj laptopa anakart sıcaklığı şöyle, şuranın sıcaklığı böyle demenin anlamı yok. X5T ve X7T'nin soğutması R9T'nin kat ve kat önünde, soğutma performansları arasında devasa fark var. O yüzden R9T'yle karıştırma bunları diyorum. Zaten fark ettiysen o yüzden kimseye kolay kolay R9T önermiyorum. Standart bir kullanıcı için bu kadar işlemci gücü gerekmeyeceğinden bu modeli tercih etmelerinden ziyade X5T ve X7T'leri tercih etmelerini öneriyorum.
Ayrıca ben sana o attığın testlerdeki değerlerin yanlı olduğunu, hepsinin The Last of Us oyunundan olduğunu ve bu oyunda yapılan bütün testlerin diğer oyun testlerine kıyasla daha fazla sıcaklık verdiğini söylemiştim. Niye öyle oluyor orada bilmiyorum ama durum böyle. Buna rağmen hem aynı oyundan 3 farklı ss koyup sanki 3 farklı durumda bu sıcaklıkları vermiş izlenimi oluşturuyorsun hem de ben sanki sana hiç bunu söylememişim gibi aynı testleri sürekli atıp duruyorsun. Onu da anlamış değilim.
Konudan tamamen bağımsız bir laptopta da aynı durumu gözlemleyebiliyorsun. Diğer oyun testlerindeki sıcaklığa ve The Last of Us testlerindeki sıcaklığa bak.
Alakayı çözemedim, normalde bu daha iyi bir durum ama Game Garaj servisinden mağdur çoksa ve servis iyi değilse o zaman onu da konuşuruz. Türkiye'deki neredeyse hiçbir laptopun servisi iyi değil zaten o yüzden Game Garaj ortalama bir servis kalitesi sunsa bile, ki sunuyordur, kafidir.