Hp victus 16 ryzen 5 7640HS rtx 4060 boşta 14 gb ram kullanımı

Windows 11 e yükselttin mi yükledin mi? Yükseltmek bana sağlıklı gelmiyor. Bunu 4-5 kere yaşadım yanlışlıkla Win 11'e yükseltince ram ve kararlılık sorunu yaşıyordum.

Ayrıca o Opera kullanımı ne öyle? Chrome veya Edge bile bu kadar kullanamaz. PC gereksiz programlar yüklemiş olabilirsin, sistem açılışında ihtiyacın olmayan programları otomatik açılma vermiş olabilirsin.
nasıl düzelteceğim ki operanın kullanımını

nasıl düzelteceğim ki operanın kullanımını
Operanın kendi arayüzünde kullanım kısıtlaması vardı. Nereden olduğunu kullanmadığım için bilmiyorum. Bi kullanımı kısıtlayın hala yüksekse yapacak bir şey yok görev yöneticisinde en bariz opera kullanıyor başka da yok böyle kullanan format yolu gözüküyor gibi. Update Win 11 yapmak kötü ediyor sistemi.

Operanın kendi arayüzünde kullanım kısıtlaması vardı. Nereden olduğunu kullanmadığım için bilmiyorum. Bi kullanımı kısıtlayın hala yüksekse yapacak bir şey yok görev yöneticisinde en bariz opera kullanıyor başka da yok böyle kullanan format yolu gözüküyor gibi. Update Win 11 yapmak kötü ediyor sistemi.
hocam format için erken değil mi alalı 2 3 ay anca oldu

1703611791995.png
operanın kullandığı ram miktarı

Çok fazla. Ram kullanımını kısıtlamayı denedin mi? Olmuyorsa başka tarayıcı kullanmayı dener misin.
Hocam microsoft edge kullanıyorum simdi lol oynarken 6 gb kullanıyor opera açınca 3 gb ram kullanıyor gözükmesine rağmen 12 ye kadar çıkarıyor pcye ve oyunlara drop giriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam microsoft edge kullanıyorum simdi lol oynarken 6 gb kullanıyor opera açınca 3 gb ram kullanıyor gözükmesine rağmen 12 ye kadar çıkarıyor pcye ve oyunlara drop giriyor
1703614121405.png
ram kullanımı :D

Opera GX Açıkken böyle. Kapalıyken 6'ya düşüyor. Ayrıca Opera GX'te performans kısıtlama ayarı var fakat ram'den kısarsan videolar geç yüklenebilir, twitchte yayın izlerken anlık drop yiyebilirsin. Bir çok sekmede gezemeyebilirsin.
Önce format at ( alalı 2 - 3 ay olması önemli değil, varsa sorun 2.gün bile atılır. ) w10'a geç. Sonra da tarayıcını değiştir. Google olur, edge olur, yandex olur. En iyisi hangisi ise test et geç.
1703879490318.png

Opera GX Açıkken böyle. Kapalıyken 6'ya düşüyor. Ayrıca Opera GX'te performans kısıtlama ayarı var fakat ram'den kısarsan videolar geç yüklenebilir, twitchte yayın izlerken anlık drop yiyebilirsin. Bir çok sekmede gezemeyebilirsin.
Önce format at ( alalı 2 - 3 ay olması önemli değil, varsa sorun 2.gün bile atılır. ) w10'a geç. Sonra da tarayıcını değiştir. Google olur, edge olur, yandex olur. En iyisi hangisi ise test et geç.
Alıntıyı görüntüle
1703880470893.png

şuan boşta böyle hocam opera bile açık değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1703880470893.png

şuan boşta böyle hocam opera bile açık değil
kaspersky tarama yapıyor sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular