Sıvı metal işe yarayabilir.HP victus 15 i5 13500h rtx 4050 75 watt laptopta PUBG orta grafiklerde CPU 93-100 derece arası oluyor. Anormal değil mi? Ne yapmam lazım?
Başka oyun testlerinde o dereceleri görmüyordu .İşlemci çok güçlü ve HP Victus 15'in soğutması 16'ya göre zayıf kalıyor.
işe yararda yeni çıkmış bir cihaz için bu riski almaya değer miSıvı metal işe yarayabilir.
Başka oyun testlerinde o dereceleri görmüyordu .
Sıvı metal işe yarayabilir.
işe yararda yeni çıkmış bir cihaz için bu riski almaya değer mi
Aynı laptopun testini yapanlarda dereceler daha düşüktü.İşlemci ağırlıklı herhangi bir şeyde işlemci 94 - 100 derece arasında çalışacaktır. HWInfo kullanarak sıcak noktaya da bakabilirsiniz. Dell Inspiron 15-3525'te 103.8 dereceye kadar çıkıyor mesela. Gerçek işlemci sıcaklığını öğrenmek istiyorsan Microsoft Store üzerinden Cinebench R23 indirip çoklu çekirdek testini başlatabilirsiniz. 5 dakika yeterli olacaktır.
Garanti devre dışı kalacaktır. Ayrıca düzgün yapılmadığında cihazın kullanılamaz hâle gelmesine sebebiyet vermesi oldukça yüksek. Sıvı metal çözüm değil.
Üstte yazdım.
Aynı laptopun testini yapanlarda dereceler daha düşüktü.
Aslında kötü yanları var demen yeterliydi, çözüm olmadığı yanlış bir bilgi.Garanti devre dışı kalacaktır. Ayrıca düzgün yapılmadığında cihazın kullanılamaz hâle gelmesine sebebiyet vermesi oldukça yüksek. Sıvı metal çözüm değil.
Deymez. Söyleyeyim dedim. Yap demedim. Niye bu kadar tepkilisiniz yaw.işe yararda yeni çıkmış bir cihaz için bu riski almaya değer mi
Aynı laptop.Donanımlar da aynı mıydı?
Zaten öyle .Ayrıca fanlar da Max daGüç modunu en üst seçeneğe getir(ultimate turbo vb bir şey olması lazım) fanları max performansa getirecektir. Biraz gürültülü çalışır ama sıcaklık düşer
Cinebench r23 testini 5 dakika yaptım en fazla 85 gördü.İyi mi?İşlemci ağırlıklı herhangi bir şeyde işlemci 94 - 100 derece arasında çalışacaktır. HWInfo kullanarak sıcak noktaya da bakabilirsiniz. Dell Inspiron 15-3525'te 103.8 dereceye kadar çıkıyor mesela. Gerçek işlemci sıcaklığını öğrenmek istiyorsanız Microsoft Store üzerinden Cinebench R23 indirip çoklu çekirdek testini başlatabilirsiniz. 5 dakika yeterli olacaktır.
Garanti devre dışı kalacaktır. Ayrıca düzgün yapılmadığında cihazın kullanılamaz hâle gelmesine sebebiyet vermesi oldukça yüksek. Sıvı metal çözüm değil.
Üstte yazdım.
Cinebench r23 testini 5 dakika yaptım en fazla 85 gördü.İyi mi?