Neler Yeni

HP Victus Gaming i5 13420H 16GB 512GB RTX4050 Mühendislik için alınır mı ?

Powerking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammet Eyüp
HP Victus Gaming Intel Core i5 13420H 16GB 512GB SSD RTX4050 laptopu normalde 30 k civarı ama şu anda 25 k ya buldum laptoptan çok ta alamam ama mühendislik için nasıl daha iyisi var mı bu fiyata?

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Kaan Önümlü
HP Victus 15lerde sıkıntı var diye biliyorum Onun yerine Acer Nitro almak daha mantıklı olur. 8 gb ram 549 TL
Acer'ın ekran kalitesi, malzeme kalitesi vs. daha iyi.
Lenovo Loq'da alınabilir. https://www.n11.com/urun/lenovo-loq...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
Asus Tuf A15'te https://www.n11.com/urun/asus-tuf-g...cae04c75becafe84e&adjust_tracker_limit=250000

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
dostum mümkünse sen laptop önerme

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Kaan Önümlü
dostum mümkünse sen laptop önerme
O fiyat bandında bildiğin varsa öner o zaman. 25-30K bandında rtx 4060'lı laptop var da biz bilmiyoruz sanki. Azıcık İngilizce öğren de Victus15lerin ne kadar arızalı olduğunu gör. Bana alıntı atacağına adama laptop öner. Boş yapma

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
HP Victus Gaming Intel Core i5 13420H 16GB 512GB SSD RTX4050 laptopu normalde 30 k civarı ama şu anda 25 k ya buldum laptoptan çok ta alamam ama mühendislik için nasıl daha iyisi var mı bu fiyata?
piyasayı cok aktif takip edemiyorum ama cihaztv diye bir yt kanalı var piyasaya en hakim kişilerden biri öneri listesinden bakabilirsin veya canlı yayın actıgında izleyebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

O fiyat bandında bildiğin varsa öner o zaman. 25-30K bandında rtx 4060'lı laptop var da biz bilmiyoruz sanki. Azıcık İngilizce öğren de Victus15lerin ne kadar arızalı olduğunu gör. Bana alıntı atacağına adama laptop öner. Boş yapma
adamın attıgı laptop kötü diye seninki iyi diye bişe yok. 22kya satıldı attıgın laptop 2gün once . victus 15lerin nası laptoplar oldugunu da biliyorum merak etme

boş da yapmadım attıgın laptopun fiyatı gayet kötü piyasayı bilmiyorsan öneri yapma o zaman

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Kaan Önümlü
piyasayı cok aktif takip edemiyorum ama cihaztv diye bir yt kanalı var piyasaya en hakim kişilerden biri öneri listesinden bakabilirsin veya canlı yayın actıgında izleyebilirsin

adamın attıgı laptop kötü diye seninki iyi diye bişe yok. 22kya satıldı attıgın laptop 2gün once . victus 15lerin nası laptoplar oldugunu da biliyorum merak etme

boş da yapmadım attıgın laptopun fiyatı gayet kötü piyasayı bilmiyorsan öneri yapma o zaman
Taksitle 30k olan laptobu 6 ay peşin fiyata taksitlendirebiliyorsun benim attığımda. Taksitlendirmeyi bilmiyorsan boş yapma birader. Sanki elalem tek çekim alıyor o laptopları. 6 ay taksitlendirmede 28k fiyat bulda getir o zaman? 22k diye attığınız laptop taksitlendirmede 30k üstüne çıkıyor. Daha taksitlendirmeyi bilmiyorsun boş yapıyorsun.
Nerede 22k at bakayım da görelim. 2 günde laptop tükenmez. Öyle atıp kaçmakla olmaz işler.

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
Taksitle 30k olan laptobu 6 ay peşin fiyata taksitlendirebiliyorsun benim attığımda. Taksitlendirmeyi bilmiyorsan boş yapma birader. Sanki elalem tek çekim alıyor o laptopları. 6 ay taksitlendirmede 28k fiyat bulda getir o zaman? 22k diye attığınız laptop taksitlendirmede 30k üstüne çıkıyor. Daha taksitlendirmeyi bilmiyorsun boş yapıyorsun.
Nerede 22k at bakayım da görelim. 2 günde laptop tükenmez. Öyle atıp kaçmakla olmaz işler.
geçmiş konuları araştırabilirsin n11de satıldı 3 taksitle bu forumda paylaşıldı
attıgım linke tıklasan en az 3 tane kendi attıgından daha ii laptop görmüştün bile sana daha fazla bişe söylemek istemiyorum

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Kaan Önümlü
geçmiş konuları araştırabilirsin n11de satıldı 3 taksitle bu forumda paylaşıldı
attıgım linke tıklasan en az 3 tane kendi attıgından daha ii laptop görmüştün bile sana daha fazla bişe söylemek istemiyorum
Aynı satıcı Hepsiburada da 29k'ya sattığı laptopu N11'de 24k'ya satıyor. Arada bu kadar fark olmaz. Aynı satıcı bir de. Neyse ne çok da umurumda. Anlık indirime girmiş bir şey adı üstünde. Laptobun normal değeri 28k bandı zaten. Anlık indirimi kaçırdaysa napalım almasın mı? Benim attığım laptopun muadilleri sanki 20k bandında. Boş adamın tekisin. Ayrıca attığım linkler o linkten gelme zaten. Kör olmasan görürdün. Körsen bana ne?

Powerking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammet Eyüp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HP Victus 15lerde sıkıntı var diye biliyorum Onun yerine Acer Nitro almak daha mantıklı olur. 8 gb ram 549 TL
Acer'ın ekran kalitesi, malzeme kalitesi vs. daha iyi.
Lenovo Loq'da alınabilir. https://www.n11.com/urun/lenovo-loq...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
Asus Tuf A15'te https://www.n11.com/urun/asus-tuf-g...cae04c75becafe84e&adjust_tracker_limit=250000
Tavsiye için teşekkürler senin önerdiğin modelleri de inceleyeceğim

Teşekkürler, YouTubeden izleyeceğim şimdi modelleri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,442
Üyeler
164,014
Son üye
abdülsamet yıldız
Top Bottom