Kral konuyla alakasız olacak ama bende almayı düşünüyorum, malzeme kalitesi olsun klavyesi olsun sizce nasıl bir alet?HP Victus 16-S0023NT 7Z4N1EA Ryzen 5 7640HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16.1" Full HD Notebook
Bu modeli aldım dostlar windows 11 yükledim şimdi ne yapmalıyım?
sürücüleri nerden indricem hocam sitesinde seri numarasını yazınca sürücü öneriyordu, ben yapınca hata verdi yapamadım birde ucuz lisans sorun olmaz mıSürücüleri ve genel Windows güncellemelerini yapmalısınız. Ucuz bir lisans satın alıp etkinleştirme yaptıktan sonra gerekli Windows ayarlarını hallediyorsunuz.
yani narin bi cihaz hocam zorlamaya hor kullanmaya kasanın dayanacağını sanmıyorumKral konuyla alakasız olacak ama bende almayı düşünüyorum, malzeme kalitesi olsun klavyesi olsun sizce nasıl bir alet?
ama güzelsürücüleri nerden indricem hocam sitesinde seri numarasını yazınca sürücü öneriyordu, ben yapınca hata verdi yapamadım birde ucuz lisans sorun olmaz mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani narin bi cihaz hocam zorlamaya hor kullanmaya kasanın dayanacağını sanmıyorum
Win 11 lisansını sağlam lisanstan al ben ordan aldım güzelsürücüleri nerden indricem hocam sitesinde seri numarasını yazınca sürücü öneriyordu, ben yapınca hata verdi yapamadım birde ucuz lisans sorun olmaz mı
yani narin bi cihaz hocam zorlamaya hor kullanmaya kasanın dayanacağını sanmıyorum
ama güzel
Bende ucuz lisans kullanıyorum, geçen sene amazondan 5₺ ye tüm forum almıştı halen kullanıyorum,sürücüleri nerden indricem hocam sitesinde seri numarasını yazınca sürücü öneriyordu, ben yapınca hata verdi yapamadım birde ucuz lisans sorun olmaz mı
ama güzel
Win 11 lisansını sağlam lisanstan al ben ordan aldım güzel
teşekkürler hocamda reklamını yapmaya gelince yapmayan kanal yok kurulumla alakalı video bulamadımBende ucuz lisans kullanıyorum, geçen sene amazondan 5₺ ye tüm forum almıştı halen kullanıyorum,
Teşekkür ediyorum cevap için
Win 11 kurulumunu yaptınız diye okumuştum ?teşekkürler hocamda reklamını yapmaya gelince yapmayan kanal yok kurulumla alakalı video bulamadım
sadece win 11'i yüklemiştim, hp sitesinden sürücüleri kur demişlerdi onu kuramamıştım ondan sordum.Win 11 kurulumunu yaptınız diye okumuştum ?
Windows updateden kalan sürücüleri indir
Sonra hpnin sitesine git ordakileride indir
Sonra ekran kartı sürücüsünü yükle
Bu arada hayırlı olsun cihaz ile ilgili yorumlarını bekliyoruz
HP Victus 16-S0023NT 7Z4N1EA Ryzen 5 7640HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16.1" Full HD Notebook
Bu modeli aldım dostlar windows 11 yükledim şimdi ne yapmalıyım?
Çok teşekkürler hocamWifi kartı: https://dl.driverpack.io/driverpack...ORCED-10x64-7921_3.00.01.1303_tequila-drp.zipGeForce Game Ready Sürücüsü | 537.13 | Windows 10 64-bit, Windows 11 | NVIDIA
Indirin Turkish GeForce Game Ready Sürücüsü için Windows 10 64-bit, Windows 11 sistemler. Piyasaya sürülmüş 2023.8.22www.nvidia.com.tr