Neler Yeni

Hp victus laptop alınır mı?

leodis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer Karakaya
Bütçe
35000
Selam dostlar, https://app.hb.biz/dknkouLzrcUS bu laptopu sipariş edeceğim ama 4060'lı ona rağmen fiyatı 32 bin TL seviyelerinde çok ucuz geldi ki satıcı Hepsiburada. Acaba kasası mı kötü yoksa işlemci mi karar veremedim, normalde cuma gününü bekliyordum da şu an sipariş edesim geldi ekstra 1 TB da SSD alıp takacağım.

Eğer o kötüyse https://app.hb.biz/iOJSMe13PeX9 bunu almayı düşünüyorum cuma günü.

leodis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer Karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kimse bilmiyor mu ya :(

glad0s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Arjin bala
Buda iyiymiş de diğeri neden o kadar ucuz anlamadım
senin paylaştığın victus 15, ayrıca SSDsi düşük. Arkadaşın paylaştığı da victus 16 ve de SSDsi 1 TB. Bu arada şunu söylemem lazım, İntel Core İ5 işlemcili pc kullanan biri olarak tecrübelerime göre sana almamanı tavsiye ederim. İ7 yada Ryzen 5 ve üstü işlemcileri tercih et. İ5 işlemci pek iyi bir işlemci değil. Uzun süre götürmesini istersen, ilerde pc yi değiştirmek istemiyorsan iyi işlemcili ve yüksek depolama ve ram olan laptopları tercih et. Laptoplar masaüstüler kadar performanslı olmadığı için iyi bir şey alman gerek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz bütçeni aşıyor ama kesinlikle bunu almanı tavsiye ederim. Uzun ömürlük bir şey arıyorsan tam aradığın senin bütçelerde. Eğer 50k ya kadar çıkabilirsen daha iyi bir şeyler önerebilirim

Son düzenleme:

leodis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer Karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
senin paylaştığın victus 15, ayrıca SSDsi düşük. Arkadaşın paylaştığı da victus 16 ve de SSDsi 1 TB. Bu arada şunu söylemem lazım, İntel Core İ5 işlemcili pc kullanan biri olarak tecrübelerime göre sana almamanı tavsiye ederim. İ7 yada Ryzen 5 ve üstü işlemcileri tercih et. İ5 işlemci pek iyi bir işlemci değil. Uzun süre götürmesini istersen, ilerde pc yi değiştirmek istemiyorsan iyi işlemcili ve yüksek depolama ve ram olan laptopları tercih et. Laptoplar masaüstüler kadar performanslı olmadığı için iyi bir şey alman gerek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz bütçeni aşıyor ama kesinlikle bunu almanı tavsiye ederim. Uzun ömürlük bir şey arıyorsan tam aradığın senin bütçelerde. Eğer 50k ya kadar çıkabilirsen daha iyi bir şeyler önerebilirim
13 ve 14. Nesil İntel sıkıntılı diye biliyorum o yüzden pek bulaşmak istemiyorum. İndirim geliyor (black friday) o zaman 36 37 lere düşerse alabilirim.

glad0s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Arjin bala
13 ve 14. Nesil İntel sıkıntılı diye biliyorum o yüzden pek bulaşmak istemiyorum. İndirim geliyor (black friday) o zaman 36 37 lere düşerse alabilirim.
12. nesil var zaten önerdiğim laptopta. Yada illa intel al demiyorum. Ryzen işlemcili de alabilirsin. Ryzen işlemcili önerebilirim. İndirim gelince alırsın o fiyata, şimdiden hayırlı olsun hocam :)

Top Bottom