Neler Yeni

🔥İndirim HP Victus Ryzen 7-7840HS - 16 RAM - 512 SSD - RTX 4070 Laptop 39.000 TL

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,479
İsim
Kara Kartal
25 binci arkadaşlar 25'e bunu almayıp neyi alacaklarını söylerlerse millete de fikir vermiş olurlar merak ettim açıkçası bunun yerine ne almayı düşündüklerini. Konudaki ilk mesajımda belirttim zaten ekranın kötü olduğunu, donanım olarak gayet iyi cihaz. Ek monitör alıp da kullanılabilecek bir cihazı bu kadar yerden yere vurmanızın amacını anlayamadım. Dediğim gibi 25 olsa bunun yerine ne alırdınız merakla bekliyorum.
çamur ekrana para vermem bir ürün alacaksam göz zevkimi asla bozmam 40 bintl dizüstüne para verecem önüme 239nits NTSC %45 30ms getirecek ... RTX 4080 olsa yine o parayı vermem

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
ikinci 25 bincide sen çıktın iyi mi :D önceki arkadaşa %100 srgb 5 ms 4060 lı laptop bulmasını söylemiştim şimdi sana da 4050 li bulmanı söylüyorum. o yazdığınız rakamlar hayal hayal. 30 bine 3050 li anca bulursunuz. 25 bin olmazsa almam diyorlar bide. esas sizler piyasa ne bilmiyorsunuz. gidin biraz araştırın ne ne kadarmış gerçeklerle yüzleşin. adamlar senin hayal ettiğin laptobu 25 e satsa kimse kar edemez zaten.
Okuma yazma özrün var sanırım. Okuduğunu anlamama problemi de. İşine geldiği şekilde anlıyorsun. Ben 25bine o fiyatta laptop var demedim. 40 bine bile olmayabilir. Diyorum ki hiç almam? Beklerim. Gerekirse 1 sene bekler alırım. 4050 olanı düşer onu alırım. Sen git dandik ekranlı laptop al kullan ona laf eden yok. Ama bu laptop ekranının kötü olması bir sorun değilmiş gibi konuşmayın. Ekranı önemseyenlerde var az da olsa. Ben dün donanım arşiv paylaştığı milletin kuyruk olduğu 4060ti 16gb ventus ekran kartlı sistemi de almam. Bazı şeylerde paradan önemli şeyler bakıyor insanlar.

sercilong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
SERCAN UZUN
Okuma yazma özrün var sanırım. Okuduğunu anlamama problemi de. İşine geldiği şekilde anlıyorsun. Ben 25bine o fiyatta laptop var demedim. 40 bine bile olmayabilir. Diyorum ki hiç almam? Beklerim. Gerekirse 1 sene bekler alırım. 4050 olanı düşer onu alırım. Sen git dandik ekranlı laptop al kullan ona laf eden yok. Ama bu laptop ekranının kötü olması bir sorun değilmiş gibi konuşmayın. Ekranı önemseyenlerde var az da olsa. Ben dün donanım arşiv paylaştığı milletin kuyruk olduğu 4060ti 16gb ventus ekran kartlı sistemi de almam. Bazı şeylerde paradan önemli şeyler bakıyor insanlar.
Hocam sen çok beklersin

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Hocam sen çok beklersin
Siz bu dandik ekranlı laptopları uygun fiyat diye adlandırmaya devam edip satın alırsanız tabi çok bekleriz. Kimse satın almasın bakalım ne oluyor.

sercilong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
SERCAN UZUN
Dostum iyi ekranlı aynı donanımda birsürü model var iyi ekranlı istiyorsan git onları al 50-60 bin liraya, sen almayarak fiyatı indireceğini bekliyorsan beklemeye devam et ne diyeyim o kadar gereksiz bir sitemde bulunuyorsun ki. Her ürünün bir piyasası var mesela sen baremi 25 bin liraya koymuşsun, bir başkası da sana tepki verse 25 değil 15 bin olması lazım siz alıyorsunuz diye 25 bine satılıyor. Böyle bir mantık yok, piyasa bu şekilde belirlenmiyor. Hee aksini iddia ediyorsan dediğim gibi bekleyebilirsin ama bence çok beklersin.

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Uygunsuz davranış
Dostum iyi ekranlı aynı donanımda birsürü model var iyi ekranlı istiyorsan git onları al 50-60 bin liraya, sen almayarak fiyatı indireceğini bekliyorsan beklemeye devam et ne diyeyim o kadar gereksiz bir sitemde bulunuyorsun ki. Her ürünün bir piyasası var mesela sen baremi 25 bin liraya koymuşsun, bir başkası da sana tepki verse 25 değil 15 bin olması lazım siz alıyorsunuz diye 25 bine satılıyor. Böyle bir mantık yok, piyasa bu şekilde belirlenmiyor. Hee aksini iddia ediyorsan dediğim gibi bekleyebilirsin ama bence çok beklersin.
Abi resmen beyin yok hala 25bine barem vs diyorsun duvara anlatsam o anlamıştı. Ben bu ekranlı pcler 25bin olmalı demedim. Ben buna 25bin bile vermem dedim. 20bin de vermem. Bu 20 bine mi satsınlar istiyorum demek oluyor? Alın kullanın renk olmayan ekranda oynayın keyfini böyle çıkarın ne diyim. Bunlar fiyat/performans laptobu ona lafım yok ama bunu almayan çok şey kaçırmış olmuyor. İnanılmaz bir fırsat değil onu anlatmaya çalışıyoruz.

sercilong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
SERCAN UZUN
Abi resmen beyin yok hala 25bine barem vs diyorsun duvara anlatsam o anlamıştı. Ben bu ekranlı pcler 25bin olmalı demedim. Ben buna 25bin bile vermem dedim. 20bin de vermem. Bu 20 bine mi satsınlar istiyorum demek oluyor? Alın kullanın renk olmayan ekranda oynayın keyfini böyle çıkarın ne diyim. Bunlar fiyat/performans laptobu ona lafım yok ama bunu almayan çok şey kaçırmış olmuyor. İnanılmaz bir fırsat değil onu anlatmaya çalışıyoruz.
Ne terbiyesiz bir insansın sen ya, beyin yok, duvara anlatsam anlamıştı felan. Hadi bak işine saygısız herif.

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ne terbiyesiz bir insansın sen ya, beyin yok, duvara anlatsam anlamıştı felan. Hadi bak işine saygısız herif.
Okumadan aynı şeyleri papağan gibi tekrar ediyorsun? Ne dememi bekliyorsun. Lafları işine göre çevir konuş. Söylemediğim şeyleri söylemişim gibi yansıt sonra üste çık :) Oldu.

sercilong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
SERCAN UZUN
Okumadan aynı şeyleri papağan gibi tekrar ediyorsun? Ne dememi bekliyorsun. Lafları işine göre çevir konuş. Söylemediğim şeyleri söylemişim gibi yansıt sonra üste çık :) Oldu.
Halen papağan gibi diyorsun ben sana 2 tane mesaj attım beni başkasıyla karıştırıyorsun herhalde. Benimle muhattap olma senin gibi seviyesiz adamla tartışamam ben. Bak işine.

Top Bottom