Neler Yeni

HP VİCTUS S0033 ALINIR MI

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mustafa
Bunu almayı düşünüyorum, herhangi bir problemi var mıdır? Ekran kartı watt değerini bilen arkadaş var mıdır?

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
819
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar

egrdmm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ege Erdem
Bunu almayı düşünüyorum, herhangi bir problemi var mıdır? Ekran kartı watt değerini bilen arkadaş var mıdır?
Alma hall sensör problemi var alırsın 4 5 ay sonra üzülürsün ekranım gidip geliyo diye kral değmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

@TyShame hocam bu problem sadece s00 lardamı var yoksa intellilerde de oluyor mu bir de 50k bandına önerin var mı 100 srgb falan varsa

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
819
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Alma hall sensör problemi var alırsın 4 5 ay sonra üzülürsün ekranım gidip geliyo diye kral değmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

@TyShame hocam bu problem sadece s00 lardamı var yoksa intellilerde de oluyor mu bir de 50k bandına önerin var mı 100 srgb falan varsa
Valla hocam victus modellerinin genelinde var hatta omen serisinde bile çoğu laptopta var. Omen neden alınmaz victus neden alınmaz diye 2 dakika araştırma yaparsanız bulursunuz. Maalesef aktif piyasaya bakmıyorum ama benim sevdiğim bir kaç marka var dell, acer, asus, lenovo ben bu markalardan kullanırım genelde şuanki laptobumda 3070 nitro 5 acer pişman değilim. 3 5 bin lira az alacağız diye sıkıntılı pc almayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,506
Üyeler
170,372
Son üye
Wilhelmm
Top Bottom