hocam kusuruma bakmayın ntsc panel ne demek oluyor?Gördüğüm kadarıyla çoğu kişi memnun. %45 NTSC panel seçeneği kaldırılmalı. Ek olarak USB 3.2 2.nesil olmalı en az. 10 gbsn olmalı yani 5 yerine. thunderbolt 4 de olabilir. Ek olarak orta-üst yerine en üst wattlı çeşitleri olmalı harici ekran kartlarının.
Bende aynı şekilde HP victus 16 yi almayı düşünüyorum almalı mıyım nasıldır sizceçok fazla negatif yanıt alıyorum,yeni laptop alacak biriyim negatif veya pozitif yönlerini söyler misiniz?
fazla ısınan bir seri benceçok fazla negatif yanıt alıyorum,yeni laptop alacak biriyim negatif veya pozitif yönlerini söyler misiniz?
Yani aşırı mi ısınıyor 90 a kadar çıkarsa sorun olmaz zaten bu gaming laptopu ısınmak zorundafazla ısınan bir seri bence
peki fan sesi çok rahatsız ediyor mu?fazla ısınan bir seri bence
Aynısının ryzen 7 7840hs'lisi uygunsa ona da bakabilirsiniz.Bende aynı şekilde HP victus 16 yi almayı düşünüyorum almalı mıyım nasıldır sizce
Etmiyor.peki fan sesi çok rahatsız ediyor mu?
Kardeşim 120w ekran kartının TDP değeri sen diyorsun düşük zaten 100w dan sonrasını performans olarak bile fark edemiyoruzYüksek performans vaadiyle düşük watt değerli ekran kartı koyup üstüne düşük watt a sahip ekran kartını bile soğutmayı beceremeyen bir seri tel artı yani ucuz.Bilinçsiz müşteri avlama konusunda en iyi marka
Almışken iyisi olsun i7 li olanı tercih etmek istiyorum bu nasıl acaba ?Aynısının ryzen 7 7840hs'lisi uygunsa ona da bakabilirsiniz.
90 derecenin yukarısı sıkıntı 95de güç kısıyor zatenYani aşırı mi ısınıyor 90 a kadar çıkarsa sorun olmaz zaten bu gaming laptopu ısınmak zorunda