Greewe 80+ Bronze Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 1,040 Reaksiyon skoru 402 22 Temmuz 2025 #1 Fan değişimi için gönderdim bios update yapmışlar ve hiç bir usb portu çalışmıyor. Ne yapabilirim? Beyinsiz olduklarını düşünüyorum.
Fan değişimi için gönderdim bios update yapmışlar ve hiç bir usb portu çalışmıyor. Ne yapabilirim? Beyinsiz olduklarını düşünüyorum.
B beko42 80+ Silver Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 2,905 Reaksiyon skoru 909 22 Temmuz 2025 #2 Greewe yazmış: Fan değişimi için gönderdim bios update yapmışlar ve hiç bir usb portu çalışmıyor. Ne yapabilirim? Beyinsiz olduklarını düşünüyorum. Devamı için tıklayın... Bios da USB baglantilarini uyku modunda bırakmış olabilirler. Bios varsayılan ayarlara döndürmeyi deneyin
Greewe yazmış: Fan değişimi için gönderdim bios update yapmışlar ve hiç bir usb portu çalışmıyor. Ne yapabilirim? Beyinsiz olduklarını düşünüyorum. Devamı için tıklayın... Bios da USB baglantilarini uyku modunda bırakmış olabilirler. Bios varsayılan ayarlara döndürmeyi deneyin
Greewe 80+ Bronze Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 1,040 Reaksiyon skoru 402 23 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 beko42 yazmış: Bios da USB baglantilarini uyku modunda bırakmış olabilirler. Bios varsayılan ayarlara döndürmeyi deneyin Devamı için tıklayın... Denedim.
beko42 yazmış: Bios da USB baglantilarini uyku modunda bırakmış olabilirler. Bios varsayılan ayarlara döndürmeyi deneyin Devamı için tıklayın... Denedim.