Neler Yeni

HS50 Pro ses çok az ve ses kasılmıyor.

COREXAR

80+ Silver
Ses kasılmazı imkansız bir kulaklık valorant da sesin nerden geldiğini dahi zorla anlıyorum.
Aynı şekilde bu sorunu yaşıyan @furkantc ' de var.
Eğer herhangi bir ayarı yoksa bu kulaklığı ses kasmak isteyenlere önermeyin, daha önce JD 711 kullanıyordum ki bu kulaklıktan çok daha iyiydi.
Bu sorunu nasıl çözebilirim bilgisi olan var mı?

Son düzenleme:

Sh1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ersin A
Ses kasılmazı imkansız bir kulaklık valorant da sesin nerden geldiğini dahi zorla anlıyorum.
Eğer herhangi bir ayarı yoksa bu kulaklığı ses kasmak isteyenlere önermeyin, daha önce JD 711 kullanıyordum ki bu kulaklıktan çok daha iyiydi.
Sesi banada az geldi ve de nedense kafamı ağrıttı kafa bandının tam orta kısmı. Sanırım iade edeceğim.

furkantc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Furkan
Sesi banada az geldi ve de nedense kafamı ağrıttı kafa bandının tam orta kısmı. Sanırım iade edeceğim.
iade alıyorlar mı ki ? kulaklıkların iadesini genelde kabul etmiyorlar iade edebilirsen şansını dene. Sende mi indirimden aldın

Sh1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ersin A
iade alıyorlar mı ki ? kulaklıkların iadesini genelde kabul etmiyorlar iade edebilirsen şansını dene. Sende mi indirimden aldın
Hmm onu bilmiyorum genede denedim olmazsada sorun değil dursun bir kenarda :) evet indirimden aldım.

COREXAR

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rahatlık konusunda bir sıkıntı yaratmadı bende ama ses konusu cidden kötü zamanında 69TL'ye aldığım JD 711'den kötü olması cidden üzdü.

• Beğen
Reaksiyonlar: Sh1n

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
1627499595403.png

Bu yüzden olabileceğini düşünüyorum.

1627499645035.png

Daha çok bu yüzden.

Harici bir ses kartı ile deneme şansınız varsa bir deneyin derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Ebubekir Bayraktat
Aynısını bende yaşadım kardeş ses kartı almadan düzelmez bu sorun. Ben sattım drop plus aldım bence kat kat daha iyi.

COREXAR

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Harun Akkul
Emin olmamakla birlikte 3.5mm jak ile bağlandığı için sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha önceden aldığım ses kartı ile denedim sonuç yine aynı.
Belki biraz eski ondan da olabilir ama JD 711'de bunu yaşamamıştım. Bence sorun kulaklık ile alakalı veya bir ayar felan olmalı.
James Donkey kulaklık USB ile bağlandığı için sesi daha yüksek oluyor bende USB ile bağlanan bir kulaklık kullanıyorum fazla dert etme, kulaklığı maximum ses seviyesi 30'da kullanıyorum.

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Daha önceden aldığım ses kartı ile denedim sonuç yine aynı.
Belki biraz eski ondan da olabilir ama JD 711'de bunu yaşamamıştım. Bence sorun kulaklık ile alakalı veya bir ayar felan olmalı.
USB ve jak ile bağlantı yapılan ürünler arasında dağlar kadar ses şiddeti farkı oluyor neredeyse.

Şu anda E900 Pro kullanıyorum ve %30-35'ten daha yüksek değil. Ancak jak girişinde %40 şiddetinde olan sesi %100'de iken duyabiliyorum.

COREXAR

80+ Silver

James Donkey kulaklık USB ile bağlandığı için sesi daha yüksek oluyor bende USB ile bağlanan bir kulaklık kullanıyorum fazla dert etme, kulaklığı maximum ses seviyesi 30'da kullanıyorum.
USB ve jak ile bağlantı yapılan ürünler arasında dağlar kadar ses şiddeti farkı oluyor neredeyse.

Şu anda E900 Pro kullanıyorum ve %30-35'ten daha yüksek değil. Ancak jak girişinde %40 şiddetinde olan sesi %100'de iken duyabiliyorum.
Anladım teşekkür ederim.

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Anladım teşekkür ederim.
Her yerden sesi fulleyince yine yetersiz geliyorsa eğer şöyle bir öneride bulunabilirim.

Equalizer Apo ile EQ ayarı yapabilirsiniz veya tam olarak nasıl çalıştığını bilmesem de https://github.com/jaakkopasanen/AutoEq/tree/master/results/rtings/rtings_harman_over-ear_2018/Corsair HS50 bunu deneyebilirsiniz.

Peki nasıl deneyeceğim diye soracak olursanız aşağıda kurulum videosunu ve indirme linklerini bıraktım.

Diğer arkadaşlar da https://github.com/jaakkopasanen/AutoEq bu linkte biraz dolaşarak kendi ürünlerine uygun olan eq ayarını bulup deneyebilir.

Son düzenleme:

COREXAR

80+ Silver
Her yerden sesi fulleyince yine yetesiz geliyorsa eğer şöyle bir öneride bulunabilirim.

Equalizer Apo ile EQ ayarı yapabilirsiniz veya tam olarak nasıl çalıştığını bilmesem de https://github.com/jaakkopasanen/AutoEq/tree/master/results/rtings/rtings_harman_over-ear_2018/Corsair HS50 bunu deneyebilirsiniz.

Peki nasıl deneyeceğim diye soracak olursanız aşağıda kurulum videosunu ve indirme linklerini bıraktım.

Diğer arkadaşlar da https://github.com/jaakkopasanen/AutoEq bu linkte biraz dolaşarak kendi ürünlerine uygun olan eq ayarını bulup deneyebilir.
Deneyeceğim sağolun.

Her yerden sesi fulleyince yine yetesiz geliyorsa eğer şöyle bir öneride bulunabilirim.

Bu arada linkteki hs50 modeli pro olan modeli var mı acaba biraz kurcaladım da anlayamadım pek.

Top Bottom