Loxerith 80+ Silver Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3,681 En İyi Cevap 1 4 Şubat 2021 #1 HS60 Pro mikrofon benim sesimi almıyor, masaüstü seslerini karşıya iletiyor. Bunun çözümünü bilen var mı?
HS60 Pro mikrofon benim sesimi almıyor, masaüstü seslerini karşıya iletiyor. Bunun çözümünü bilen var mı?
Revainer 80+ Platinum Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 15,444 En İyi Cevap 3 4 Şubat 2021 #2 Loxerith yazmış: HS60 Pro mikrofon benim sesimi almıyor, masaüstü seslerini karşıya iletiyor. Bunun çözümünü bilen var mı? Devamı için tıklayın... Büyük ihtimal kayıt aygıtları kısmında Stereo Karışımı seçili. Bunu devre dışı bırakıp Mikrofonunuzu varsayılan aygıt yapın.
Loxerith yazmış: HS60 Pro mikrofon benim sesimi almıyor, masaüstü seslerini karşıya iletiyor. Bunun çözümünü bilen var mı? Devamı için tıklayın... Büyük ihtimal kayıt aygıtları kısmında Stereo Karışımı seçili. Bunu devre dışı bırakıp Mikrofonunuzu varsayılan aygıt yapın.
Loxerith 80+ Silver Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3,681 En İyi Cevap 1 4 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 revanier yazmış: Büyük ihtimal kayıt aygıtları kısmında Stereo Karışımı seçili. Bunu devre dışı bırakıp Mikrofonunuzu varsayılan aygıt yapın. Devamı için tıklayın... Stereo Karışımı kapalı
revanier yazmış: Büyük ihtimal kayıt aygıtları kısmında Stereo Karışımı seçili. Bunu devre dışı bırakıp Mikrofonunuzu varsayılan aygıt yapın. Devamı için tıklayın... Stereo Karışımı kapalı