Patriot Mehmet
80+
- Reaksiyon skoru
- 92
- Bütçe
- 700
Başlıktan anlayacağınız üzere bütçe 700 TL civarı,Instagram,oyun ara sıra toplu taşımada telefon konuşması yapılacak gecikmesi düşük olsa çok iyi olur
Resmi buds 6 dedi chatgptde ama okuduğuma göre bass neredeyse yok denecek kadar az ve kulağa oturmuyormuşgeminiye sordum cevap:
Kısa ve net cevap: Redmi Buds 6
Eğer silikonlu (kulak içi) kulaklık arıyorsan, sıralama şöyle olmalı:
Önemli Not (QCY HT10 ANC):
- Redmi Buds 6 (En İyisi):
- Neden: Çift sürücülü (daha iyi bas ve tiz ayrımı), kağıt üzerinde en yüksek gürültü engelleme (49dB ANC), en uzun pil ömrü (kutuyla 42 saat) ve uzamsal ses desteği var.
- QCY HT15 ANC (Fiyat/Performans):
- Neden: Redmi'ye çok yakın özellikler sunar (45dB ANC, Bluetooth 5.4). Fiyatı Redmi'den uygunsa tercih edilebilir, ancak ses kalitesi olarak Redmi'nin çift sürücüsü bir adım önde.
- QCY T13 ANC (Eskidi):
- Neden: Efsane bir model olsa da artık eski. ANC performansı diğerlerine göre zayıf (28dB). Fiyatı çok çok ucuz değilse alınmaz.
Özet: Bütçen yetiyorsa Redmi Buds 6 al geç.
- Listendeki HT10 (AilyBuds Pro+) diğerlerinden farklı olarak yarım kulak içi (silikonsuz) modeldir (AirPods gibi). Kulağına silikon girmesini sevmiyorsan tek seçeneğin bu, ama yalıtım ve bas performansı silikonlu modeller kadar güçlü olmaz.
Silikonsuz kulaklık kullandım 1 yıl bu iPhone 11 kutusundan çıkmıştı böyle çok kirleniyordu sanki ve silikonu temizlemesi daha kolay silikonsuz temizlerken neredeyse kulaklığı delecek gibi oluyorsunKral ht10 cumartesi sipariş verdim, ben çünkü silikonlu olması hijyenik açıdan çok kirleniyor, en azından benim için öyle ve silikonsuz olmasına rağmen gürültü engelleme vb birsürü özelliği var Multi bağlantı gibi qcy uygulamasından istediğini ayarlıyorsun eğer oyun oynarken ms düşük olsun dersen oyun modu var fakat eğer silikonlu fark etmez dersen qcy markalı olanlardan 3'ünün arasında ki en iyisi ht15