🔥İndirim Huawei M Pencil Pro 3.500 TL (2025 MatePad 12 X ve Matepad Pro 12.2 için) HB

dembe

80+
Reaksiyon skoru
28

Ürün sadece iki model ile uyumlu. Başlığa bilerek yazdım, boşuna kimse tıklamasın diye.

MatePad 12 X 2025 ve MatePad Pro 12.2-inch 2025 için uyumlu. Diğer modellere uyumsuz.

Fiyat bu kalem için çok uygun. M Pencil 3. Nesil Paket ile benzer fiyatlarda.

Alacak olan varsa kartlarının e ticaret kampanyalarına katılmayı unutmasın. Ufak da olsa ekstra puan gelir.

Kendi sitesinde 6.000 TL.

1000154396.webp

2 gün önce bir abide gördüm kütüphanede biraz konuştuk. Apple Pencil Prodan farkı yok artı olarak arkasındaki tuş ile direkt notları açabiliyorsunuz. Benim Apple Pencil 2. Nesil yanında gariban kaldı resmen :D

2 gün önce bir abide gördüm kütüphanede biraz konuştuk. Apple Pencil Prodan farkı yok artı olarak arkasındaki tuş ile direkt notları açabiliyorsunuz. Benim Apple Pencil 2. Nesil yanında gariban kaldı resmen h
Huawei artık kaliteli şeyler piyasaya sürüyor tabletleri telefonları kalemleri kulaklık saat xiaomiden kat kat üstte hele o huawei pura 80 ultra fena bi cihaz

O kadar ambargoya rağmen Apple,Samsung vb. Markalardan çok daha fiyat performans ürünle üretiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Huawei MatePad 11.5 2025 yerine 12 X alsam fiyatina değer mi?

Huawei artık kaliteli şeyler piyasaya sürüyor tabletleri telefonları kalemleri kulaklık saat xiaomiden kat kat üstte hele o huawei pura 80 ultra fena bi cihaz
Kesinlikle hocam

Geri