Huawei mate 20 lite dan iPhone 7 plus a geçilirmi

Reaksiyon skoru
116
Merhaba arkadaşlar sorum başlıktaki gibidir telefonum artık instagram da ve normal uygulamalarda kasmaya başladı instagram reels lerde aşşırı kasıyor izleme keyfim gidiyor iPhone 7 plus a geçmemi önerir misiniz? teşekkürler

Geçilir ama fiyat önemli.

knk imzanı görünce attıgın hahanın sebebini anladım hemen xd
Boşu kes. Kullandığım telefona göre yorum yaptığımı zanneden birine engeli basarım. Engellenenler listesi +1. Adios, iyi forumlar.

Boşu kes. Kullandığım telefona göre yorum yaptığımı zanneden birine engeli basarım. Engellenenler listesi +1. Adios, iyi forumlar.
max apple fan boy. elemana 1 cümle kurdum hemen incindi xD.
7 yıllık telefonu öneriyor burada geçilir tabii diyerek fkdlsdksf

7 plus cok mu iyi usta o da aynısı olacak
huawei p40 lite e den iphone 7 ye geçtim fıstık gibi.d aynısı nasıl olucak anlamadım puhahh
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

max apple fan boy. elemana 1 cümle kurdum hemen incindi xD.
7 yıllık telefonu öneriyor burada geçilir tabii diyerek fkdlsdksf
o 7 yıllık dediğin telefon günümüz androidlerinin çoğundan bile kat kat iyi performans göstermekte eleman incinmedi bence senin bir bilgin yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar sorum başlıktaki gibidir telefonum artık instagram da ve normal uygulamalarda kasmaya başladı instagram reels lerde aşşırı kasıyor izleme keyfim gidiyor iPhone 7 plus a geçmemi önerir misiniz? teşekkürler
uçuk fiyat değilse geçilir.

fiyat önemli tabii bayadır piyasayı takip etmiyorum ancak hala eskisi gibiyse o fiyata iphone 8 geçmek daha mantıklı olur eğer fiyatlar da benzer ise android tarafında s10 hala taş gibi götürüyor diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,627
Üyeler
185,137
Son üye
Asim9
Geri