5K'ya cihaz yok. Bence çok iyi fiyat.5K fazla gibi geldi bana. Güzel cihaz ama eskimeye başladı.
5K fazla gibi geldi bana. Güzel cihaz ama eskimeye başladı.
elinde a72 ve a52s de varmış fakat fiyatlarını bilmiyorum şuan dükkanda değilim5K'ya alınır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
5K'ya cihaz yok. Bence çok iyi fiyat.
hocam güncellik açısında sorun yaratıyormu ?Ben huawei mate 20 pro kullanıyorum gayet bemnunum
Üste yazdığım cihazlardan birin almassam eğer note 10s almayı düşünüyorum sizde note 10s var mış nasıl memnunmusunuz bide oled ekranmı daha iyi amoledmi ?İyi cihazdır MATE 20 PRO... artık eskidi denebilir... ki eskidi... Ama hala iş görür alınır bence...
Valla ben memnunum NOTE 10S pişmanlıktır asla almayın gibi şeyler görüm... Hepsi yalan net söyliyobilirim Helio G95 işlemci gerçekten şaşırtıcı derecede güçlü bir işlemci ve bana ve herkese yetecek bir işlemci... NOTE 10S iyi telefon ama üstteki cihazları göremeim bir ayzsanız iyi olur...Üste yazdığım cihazlardan birin almassam eğer note 10s almayı düşünüyorum sizde note 10s var mış nasıl memnunmusunuz bide oled ekranmı daha iyi amoledmi ?
a72Valla ben memnunum NOTE 10S pişmanlıktır asla almayın gibi şeyler görüm... Hepsi yalan net söyliyobilirim Helio G95 işlemci gerçekten şaşırtıcı derecede güçlü bir işlemci ve bana ve herkese yetecek bir işlemci... NOTE 10S iyi telefon ama üstteki cihazları göremeim bir ayzsanız iyi olur...
Ve AOMLED ekran eski OLED ekranlardan daha iyi ve bu telefon eski...
Amolede yakınsa benlik sıkıntı yok zaten 5k ya çok güçlü bir telefon alıyorsun çokta takmıyorum.NOTE 10S iyi telefon ama üstteki cihazları göremeim bir ayzsanız iyi olur...
Ve AOMLED ekran eski OLED ekranlardan daha iyi ve bu telefon eski...
sorunu yoktur herhalde zaten tanıdık adam denemek için alıcam akşam 1-2 gün kullanıcam duruma göre a72 flnda alabilirim.hocam 5 kya mate 20 pro şuanki birçok 0 telefonu tokatlar alın kaçırmayın bir sorunu yoksa
A52S al ...Ya da fiyatı 7k+ ise kesinlikle Mİ 11Ta72
a52s
mate 20 pro