Neler Yeni

Huawei matepad 11 2023 vs Samsung Tab S9 fe

Squex

80+ Silver
Selamlar. Derslerde ve günlük hayatta kullanmak için tablet bakıyorum. Oyun amacım değil. Pdf incelemek için falan kalem de olması gerek. Kasım indirimini mi beklesem daha da düşer mi yoksa şimdi alsam mı onu da bilemiyorum. Bütçe olarak 10k param var diyebilirim. Huawei matepad 11 2023 model tablet klavye kılıf klavye ile birlikte 9689 liraya geliyor. Samsung tab s9 fe ise öğrenci indirimi ile 9600 liraya geliyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,598
İsim
Emre siyah
performans olarak matepad11 daha iyi ekran boyutu olarak daha iyi o yüzden bence onu tercih etmelisin

Son düzenleme:

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
tamam matepad dan 1-2 yıl performansı aldın diyelim güncelleme almayı bitirdikten sonra ne yapacaksın. samsung 5 yıl güncelleme veriyor

Squex

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tamam matepad dan 1-2 yıl performansı aldın diyelim güncelleme almayı bitirdikten sonra ne yapacaksın. samsung 5 yıl güncelleme veriyor
Güncelleme alması o kadar önemli mi ki?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,598
İsim
Emre siyah

Squex

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
güncelleme ve google önemli değilse sen bilirsin aralarında dünya kadar fark yok huawei bi tık daha önde alınabilir
Şimdi şunu gördüm 6500e düşmüş. Sence yanına bir 500 liraya falan stylus kalem almak mantıklı olur mu? Oyun derdim falan yok zaten ekstra 3kya değer mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

yimenco

80+
Selamlar. Derslerde ve günlük hayatta kullanmak için tablet bakıyorum. Oyun amacım değil. Pdf incelemek için falan kalem de olması gerek. Kasım indirimini mi beklesem daha da düşer mi yoksa şimdi alsam mı onu da bilemiyorum. Bütçe olarak 10k param var diyebilirim. Huawei matepad 11 2023 model tablet klavye kılıf klavye ile birlikte 9689 liraya geliyor. Samsung tab s9 fe ise öğrenci indirimi ile 9600 liraya geliyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
matepad11 kullanicisiyim. Her orta fiyatli huawei urunu gibi matepad11'in sarji da devasa sekilde hizli bitiyor lakin kullandiktan 4-5 ay sonra birkac guncelleme aldiktan sonra fark edersin bunu. kendi uygulama magazasi var ve berbat, neredeyse hicbir uygulama yok bu yuzden gspace adli uygulamadan ve yahut internetten indirmen gerekiyor ki bu da ekstra pil kullanimi yapiyor. goruntu ve akicilik olarak asiri estetik diyebilirim en azindan benim acimdan. ikisi arasindan secim yapacaksan soyle yap; eger oyun odakli ders calismayi dusunuyorsan huawei, ders odakli oyun oynamak istiyorsan s9

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,598
İsim
Emre siyah
Şimdi şunu gördüm 6500e düşmüş. Sence yanına bir 500 liraya falan stylus kalem almak mantıklı olur mu? Oyun derdim falan yok zaten ekstra 3kya değer mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynısı değil ama alıp stylus kalemle kullanılabilir sd 7 gen 1 lik modeli bu galiba

Top Bottom