Neler Yeni

Huawei Matepad 11.5S mi yoksa Apple İpad 10 Mu?

Cicikuşs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Berkay Öztürk
Ekran görüntüsü 2024-11-04 163328.png

Sizce hangisi daha iyi olur? Apple ekosistemi kurma gibi düşüncem yok ama halihazırda İphone kullanıyorum. Bir tablet düşünüyorum ama Huawei tarafı da Google uygulamaları tarafından sıkıntılı diye biliyorum her ne kadar bazı yollarla çözüm bulunmuş olsa da düşündürtüyor. Kalem de alacağım Apple alırsam ama bu Huawei'de hazır geliyor, arada bir çizim vs işleri için ve genellikle notlar açmak ve ufak tefek oyun oynamak için de kullanabilirim. Malum her yıl yenileme gibi bir durum zaten ülkemizde pek mümkün değil. Bunları göz önüne alırsak sizce hangisi? Hafızalar da burada çok dengesiz zaten birisi 64 gb birisi 256 gb.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,195
İsim
Emre siyah
ekonomik bir tercih yapmış olursun huawei seçerek güzel olur 64 gb cihaz mı olur .d

Cicikuşs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Berkay Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekonomik bir tercih yapmış olursun huawei seçerek güzel olur 64 gb cihaz mı olur .d
Aynen öyle de valla birisi 64 gb o kısmı mide bulandırıcı ama diğer türlü de apple nin geri satılabilirliği ve güncelleme desteği düşündürtüyor valla.

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Alıntıyı görüntüle

Sizce hangisi daha iyi olur? Apple ekosistemi kurma gibi düşüncem yok ama halihazırda İphone kullanıyorum. Bir tablet düşünüyorum ama Huawei tarafı da Google uygulamaları tarafından sıkıntılı diye biliyorum her ne kadar bazı yollarla çözüm bulunmuş olsa da düşündürtüyor. Kalem de alacağım Apple alırsam ama bu Huawei'de hazır geliyor, arada bir çizim vs işleri için ve genellikle notlar açmak ve ufak tefek oyun oynamak için de kullanabilirim. Malum her yıl yenileme gibi bir durum zaten ülkemizde pek mümkün değil. Bunları göz önüne alırsak sizce hangisi? Hafızalar da burada çok dengesiz zaten birisi 64 gb birisi 256 gb.
Huawei MatePad 11.5S. Fiyatına göre güzel cihaz. Yeni modellerde emulatöre gerek olmadan MicroG ile Google servislerini kullanabiliyorsunuz.

Bu videoda 11. dakikadan sonra nasıl olduğunu anlatıyor.

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Alıntıyı görüntüle

Tab S9FE 128gb oneririm 11K-ya samsung dex 1 kez kullaninca geri donemiyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,414
Üyeler
163,491
Son üye
zurnadurum
Top Bottom