Neler Yeni

huawei modem 2.4g ve 5g wifide ayrı olarak görme

Crash1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
kubilay
merhaba arkadaşlar dün fibere geçiş yaptım. modem olarak huawei home gateway lg8245x6-50 modelini bağladılar. wifi açtığımda sadece 5g olarak gözüküyor 2.4g yi ayarlamaya çalıştığımda ise bana bant yönlendirme aktif olduğu için değişikleriniz 5g dede değişecek diye bi kutucuk acılıyor yani 5 g yi değiştirince 2.4g de değişiyor 2.4g yi değiştirince 5g olanda aynı olarak değişiyor bu bant yönlendirmeyi nasıl iptal edebilirim modem arayüzünden

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Talat
Dostum sıfırlıyacaksın modemi tekrar kuracaksın normalde öyle olmaması gerekiyor 2.4g nin ayrı ayarı 5g nin ayrı ayarı var farklı farklı birbirinden bağımsız yani ben öyle yaptım tp link modemimde..

Crash1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
kubilay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum sıfırlıyacaksın modemi tekrar kuracaksın normalde öyle olmaması gerekiyor 2.4g nin ayrı ayarı 5g nin ayrı ayarı var farklı farklı birbirinden bağımsız yani ben öyle yaptım tp link modemimde..
benim iş yerindekide öyle direk otomatik oldu ayrı ayrı fakat evde modemden kaynaklı heralde ayrı ayarlamaya çalıştığımda bant yönlendirme aktif diyor ve 2 wifiyi tek yapıyor bu bant yönlendirme neyse artık onu kapatmam lazım kapatınca olacak gibi

yenigeldim

80+ Silver
aynı isimde çift yayın yapar.mesafeye göre geçiş yapıyor. isimlerini değiştirebilirsin. ben direkt 2.4 kapatıyorum hiç gerek yok kullanmaya

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Talat
benim iş yerindekide öyle direk otomatik oldu ayrı ayrı fakat evde modemden kaynaklı heralde ayrı ayarlamaya çalıştığımda bant yönlendirme aktif diyor ve 2 wifiyi tek yapıyor bu bant yönlendirme neyse artık onu kapatmam lazım kapatınca olacak gibi
Tplink modemim de öyle bişey yok ayar felan da yok

Crash1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
kubilay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı isimde çift yayın yapar.mesafeye göre geçiş yapıyor. isimlerini değiştirebilirsin. ben direkt 2.4 kapatıyorum hiç gerek yok kullanmaya
bende değiştiriyorum hocam ama dediğim gibi bu bant yönlendirme neyse kapalı olmadığı için 2.4g yaptım diyelim 5g olanıda öyle ayarlıyor yine tek wifi gözüküyor. kısacası şöyle anlatayım 2.4g ayarlıyorum yaptığım ayarların aynısı 5g yerinede uyguluyor bant yönlendirmeyi kapatmayı bulamadım ondan dolayı sıkıntı yaşıyorum

yenigeldim

80+ Silver
bende değiştiriyorum hocam ama dediğim gibi bu bant yönlendirme neyse kapalı olmadığı için 2.4g yaptım diyelim 5g olanıda öyle ayarlıyor yine tek wifi gözüküyor. kısacası şöyle anlatayım 2.4g ayarlıyorum yaptığım ayarların aynısı 5g yerinede uyguluyor bant yönlendirmeyi kapatmayı bulamadım ondan dolayı sıkıntı yaşıyorum
2.4 ü kapat bi işe yaradığı yok zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom