Neler Yeni

Huawei Telefon Suya Düştü

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yakup Vatansever
Arkadaşlar kuzenimin telefonu havuza düşmüş telefonu kurutmuş 2 gün pirinçte bekletmiş ama açılmamış yeni telefon almış bugün aldım telefonu belki bir umut küçük bir hasarı vardır diye şarj aletine taktım titremeye başladı aralıklarla titriyo bi küçük arada ekranda kırmızı şarj işareti çıktı hala titriyor ne yapmam gerekiyor çalışıyor mu bozulmuş mu?(şarj aleti dediğim normal usb şarj kablosu pc ye koyup deniyorum)

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Telefon titriyorsa büyük ihtimalle suya dayanıklı bir misledir ve suyu dışarı atmaya çalışıyordur. Tavsiyem tekrar pirincin içine koyup 1 vun beklemeniz ve daha sonra eğer açılıyorsa fön makinasıyla hafifçe suyu atmaya çalışmanız.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Çalışır ama batarya kısa ömürlü olur.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Arkadaşlar kuzenimin telefonu havuza düşmüş telefonu kurutmuş 2 gün pirinçte bekletmiş ama açılmamış yeni telefon almış bugün aldım telefonu belki bir umut küçük bir hasarı vardır diye şarj aletine taktım titremeye başladı aralıklarla titriyo bi küçük arada ekranda kırmızı şarj işareti çıktı hala titriyor ne yapmam gerekiyor çalışıyor mu bozulmuş mu?(şarj aleti dediğim normal usb şarj kablosu PC ye koyup deniyorum)
Suya dayanıklı telefonmus titreşimine göre açmaya çalışmayın direk kargo ile huawiye gönder

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yakup Vatansever
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Suya dayanıklı telefonmus titreşimine göre açmaya çalışmayın direk kargo ile huawiye gönder
büyük ihtimalle garantisi bitti yollamadılar o yüzden alternatif çözüm arıyorum ama eyv

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
büyük ihtimalle garantisi bitti yollamadılar o yüzden alternatif çözüm arıyorum ama eyv
Garantisi bitmiş cihaz bile olsa gönderin tabii ki ücret talep ederler su temas etmis garanti zaten su temasında ücret talep eder

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yakup Vatansever
Telefon titriyorsa büyük ihtimalle suya dayanıklı bir misledir ve suyu dışarı atmaya çalışıyordur. Tavsiyem tekrar pirincin içine koyup 1 vun beklemeniz ve daha sonra eğer açılıyorsa fön makinasıyla hafifçe suyu atmaya çalışmanız.
şimdi tekrar tekrar titremesi iyi mi kötü mü arada şarj işareti çıkıyor normal açma kapamadan falan hiç bir şey olmuyor

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
şimdi tekrar tekrar titremesi iyi mi kötü mü arada şarj işareti çıkıyor normal açma kapamadan falan hiç bir şey olmuyor
Iyi bir şey. Suyu atmaya çalışıyor. Hâlâ ümit var. Tavsiyem pirince tekrar köyün. 1 gün beklesin sonra fon makinası kullanın. Sonuç alabilir mısınız bakalım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yakup Vatansever
Iyi bir şey. Suyu atmaya çalışıyor. Hâlâ ümit var. Tavsiyem pirince tekrar köyün. 1 gün beklesin sonra fon makinası kullanın. Sonuç alabilir mısınız bakalım.
eyvallah reis haber aldım 2 hafta olmuş pirince koyalı bende şarja koydum bakalım arada titriyor alıyor olmazsa telefoncu tanıdıktan baktırırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,595
Üyeler
166,036
Son üye
orduozgur
Top Bottom