Neler Yeni

Huawei Telefonlara IMEI Yenilemesi Nasıl Yapılır?

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Huawei telefonlara imei yazılması yenilenmesi nasıl yapılır. Yasal olan telefon üzerinden imei kaydı güncellemesi yapılacak sadece. Bu gibi işlemler için kullanılan uygulamalarla ilgili bilgisi olan arkadaşlar, öneri ve tavsiyelerde bulabilirlermi. Telefonumu ithalatçı bir firmadan aldım 1 yıl aradan sonra klonlanmış imei uyarısıyla, kapanacak mesajı geldi ve gelmesine rağmen hala daha kullanıyorum yinede kafamı kurcaladığından burada konu açayım dedim. Belki benim gibi olanlara yapacağınız önerilerle yardımcı olabilirsiniz.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Huawei telefonlara imei yazılması yenilenmesi nasıl yapılır. Yasal olan telefon üzerinden imei kaydı güncellemesi yapılacak sadece. Bu gibi işlemler için kullanılan uygulamalarla ilgili bilgisi olan arkadaşlar, öneri ve tavsiyelerde bulabilirlermi. Telefonumu ithalatçı bir firmadan aldım 1 yıl aradan sonra klonlanmış imei uyarısıyla, kapanacak mesajı geldi ve gelmesine rağmen hala daha kullanıyorum yinede kafamı kurcaladığından burada konu açayım dedim. Belki benim gibi olanlara yapacağınız önerilerle yardımcı olabilirsiniz.
@wpa_supplicant yardımcı olabilir belki.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Telefonu faturalı olarak alıp hiç IMEI atmadıysanız, Huawei ile iletişime geçip, internet sitelerinde bu olayla ilgili bir form var onu doldurmanız gerekiyor. Formun yanına kimlik fotokopisi ve fatura fotokopisi ekleyip huaweiye göndereceksiniz. IMEI numarası sizin hattınıza tanımlanacak ve başka hatla çalışmayacak.

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@wpa_supplicant yardımcı olabilir belki.
Öneriler gelirse değerlendireceğim tabii ki.
Telefonu faturalı olarak alıp hiç IMEI atmadıysanız, Huawei ile iletişime geçip, internet sitelerinde bu olayla ilgili bir form var onu doldurmanız gerekiyor. Formun yanına kimlik fotokopisi ve fatura fotokopisi ekleyip huaweiye göndereceksiniz. IMEI numarası sizin hattınıza tanımlanacak ve başka hatla çalışmayacak.
Ürünü ithalatçı firmadan satın aldım. Fatura vs maalesef elimde mevcut değil şu anda. Ancak şirketle F-book üzerinden, iletişime geçtiğimde yardımcı olacaklarını bana belirttiler sadece. Benim amacım bu iş kolaysa eğer, yapılacak öneri ve yönergelerle kendi başıma yapabilmek amaçlı birazda konuyu bu şekilde açtım. Bir çok makale vb içerikler okumama rağmen net bir şey bulamadım doğrusu muallakta kaldım bu hususta diyebilirim. İlginize teşekkür ederim.

Top Bottom