Neler Yeni

Huawei watch fit 2 alınır mı kullanan var mı

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
alperen taha demir
Mediamarkt outlette denk geldi normal fiyatından 400 tl falan aşağı aklımda vardı akıllı saat almak maddi durumum öyle şahane değil yani benim için değerli bi para cidden biriktirdiğim parayla alıcağım bişey çok uzun süreler kullanır mıyım değer mi parasına 1700 liraya daha iyi bi seçenek var mı cevaplarınızı bekliyorum 🙂
Mesaj otomatik birleştirildi:

@NaberlaneNEsbAtUr hocam kullanıyomussunuz galibada yardımcı olabilir misiniz.

Hiç fikir verebilcek birileri yok mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,917
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Mediamarkt outlette denk geldi normal fiyatından 400 TL falan aşağı aklımda vardı akıllı saat almak maddi durumum öyle şahane değil yani benim için değerli bi para cidden biriktirdiğim parayla alıcağım bişey çok uzun süreler kullanır mıyım değer mi parasına 1700 liraya daha iyi bi seçenek var mı cevaplarınızı bekliyorum 🙂

hocam ben memnunum 1.5 yıl oldu gayet iyi alabilirsiniz. apple ve samsung saatler gibi her şeyi yapamazsınız ama mesaj okuma telefonla konuşma gibi şeyleri yapabilirsiniz.

fiyatı bedava gibi bir şey ben 1.5 yıl önce 1900tl den aldım bence kaçırmayın.

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
alperen taha demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ben memnunum 1.5 yıl oldu gayet iyi alabilirsiniz. apple ve samsung saatler gibi her şeyi yapamazsınız ama mesaj okuma telefonla konuşma gibi şeyleri yapabilirsiniz.

fiyatı bedava gibi bir şey ben 1.5 yıl önce 1900tl den aldım bence kaçırmayın.
Hocam konuşma yapabilir yazıyo ama sitesinde falan sizce eksileri neler o tür saatlere göre

Birde yanında powerbank almayı düşünüyorum philipsin 10000 mah 300 tl sizce değer mi a101de outlet olmayanı 350 tl tabi kargo ücreti ödemicem mediamarkttan alırsam

Hocam birda son olarak şarjı ne kadar gidiyor ne kadar sürede doluyor

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,917
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
Hocam konuşma yapabilir yazıyo ama sitesinde falan sizce eksileri neler o tür saatlere göre

Birde yanında powerbank almayı düşünüyorum philipsin 10000 mah 300 TL sizce değer mi a101de outlet olmayanı 350 TL tabi kargo ücreti ödemicem mediamarkttan alırsam

Hocam birda son olarak şarjı ne kadar gidiyor ne kadar sürede doluyor
şarjı 1 saatte falan doluyor. bana ortalama 8 gün gidiyor. eksi olarak mesajlara sadece önceden hazırladığınız hazır cevaplarla cevap verebiliyorsunuz. onun dışında uyku olsun nabız, oksijen, adım gibi değerleri gayet doğru ölçüyor. uygulama çeşitliliği konusunda çok sınırlı işe yarayan tek yüklenebilir uygulama hesap makinesi bence. telefondaki müziği kontrol etme ya da içerisine müzik yükleyip dinleme gibi şeyler de yapabilirsiniz. powerbank hakkında bilgim yok maalesef ama ucuzsa alabilirsiniz.

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
alperen taha demir
şarjı 1 saatte falan doluyor. bana ortalama 8 gün gidiyor. eksi olarak mesajlara sadece önceden hazırladığınız hazır cevaplarla cevap verebiliyorsunuz. onun dışında uyku olsun nabız, oksijen, adım gibi değerleri gayet doğru ölçüyor. uygulama çeşitliliği konusunda çok sınırlı işe yarayan tek yüklenebilir uygulama hesap makinesi bence. telefondaki müziği kontrol etme ya da içerisine müzik yükleyip dinleme gibi şeyler de yapabilirsiniz. powerbank hakkında bilgim yok maalesef ama ucuzsa alabilirsiniz.
Çok teşekkürler hocam inşallah iade etmek zorunda kalmam outlet olduğu için bi tık korktum inşallah düzgün gelir

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Berk
Mediamarkt outlette denk geldi normal fiyatından 400 TL falan aşağı aklımda vardı akıllı saat almak maddi durumum öyle şahane değil yani benim için değerli bi para cidden biriktirdiğim parayla alıcağım bişey çok uzun süreler kullanır mıyım değer mi parasına 1700 liraya daha iyi bi seçenek var mı cevaplarınızı bekliyorum 🙂

fit bir aksesuar alacağına amazfit gts 2 veya biraz daha üzerine koyarak gts 3 alabilirsin ama bu tarz aksesuarlara ilginiz varsa işini iyi yapan(sektöründe öncü) markaların saatlerine yönelmeniz çok daha iyi olacaktır. bir de outlet ürün kullanılmaz böyle bir cihazda diye düşünüyorum iç donanımı bir kenara her yeri çiziktir.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,917
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
alperen taha demir
fit bir aksesuar alacağına amazfit gts 2 veya biraz daha üzerine koyarak gts 3 alabilirsin ama bu tarz aksesuarlara ilginiz varsa işini iyi yapan(sektöründe öncü) markaların saatlerine yönelmeniz çok daha iyi olacaktır. bir de outlet ürün kullanılmaz böyle bir cihazda diye düşünüyorum iç donanımı bir kenara her yeri çiziktir.
Eğer öyle bişeyle karşılalırsam yapıcak bişey yok iade ederim direk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,980
Üyeler
161,366
Son üye