Ücretli mi gideceksin ücretsiz tam burslu mu?girne amerikan mı ankara sosyal bilimler kktc mi yoksa uluslararası kıbrıs mı hangisini önerisiniz ve lefkoşadaki okul için lefkoşaya bağlı kyk da kalabilir miyim
Girne Amerikan Üniversitesi beğeniliyor diye biliyorum. Ama şöyle aklında şüphe kalmaması için orada okuyanlad YouTube a memnun mu değiller mi hangisi daha iyi olduğuna dair videolar çekiyorlar. Onları izlemeni öneririm onlar daha objektif olacağını düşünüyorum. Ek olarak şuna değinecek olursam geçen yıl bende Kıbrısa okumak istiyordum okulu arayıp kyk da kalabilir miyim diye sorduğumda. Tam burslu olanların ücretsiz kaldığını yarı burslu olanların da kyk yurtlarını ücretinin bir kısmını verdiğini söylemişlerdi. Aynı sistem mi işliyor yine arayıp bir sor istersen kyk konusunda yardımcı aydınlatmaya sana yapacaklardır.yarı burslu + tercih bursu
aynı şehirde olmayınca kyk olmuyor demişti bölge temsilcisiGirne Amerikan Üniversitesi beğeniliyor diye biliyorum. Ama şöyle aklında şüphe kalmaması için orada okuyanlad YouTube a memnun mu değiller mi hangisi daha iyi olduğuna dair videolar çekiyorlar. Onları izlemeni öneririm onlar daha objektif olacağını düşünüyorum. Ek olarak şuna değinecek olursam geçen yıl bende Kıbrısa okumak istiyordum okulu arayıp kyk da kalabilir miyim diye sorduğumda. Tam burslu olanların ücretsiz kaldığını yarı burslu olanların da kyk yurtlarını ücretinin bir kısmını verdiğini söylemişlerdi. Aynı sistem mi işliyor yine arayıp bir sor istersen kyk konusunda yardımcı aydınlatmaya sana yapacaklardır.
öyle bir şey var mıaynı şehirde olmayınca kyk olmuyor demişti bölge temsilcisi
Şöyle yanılmıyorsam ben geçen sene lefke Avrupa üniversitesini aramıştım. Orada bana bizi seçerseniz tercih bursu artı %50 indirim vardı. Dedim hani yurt problemim var nasıl halledebilirim. Yurtlarımızda kalırsanız bursunu miktarının parasını önermişlerdi. Her iki okulu da arayıp detaylıca sormak lazım. Çünkü önemli bir karar bu hocamaynı şehirde olmayınca kyk olmuyor demişti bölge temsilcisi
Mesaj otomatik birleştirildi:
öyle bir şey var mı
hocam lefke avrupanın diploması sorunluymuş yatay geçişte falan sıkıntı yaratıyorlarmış bir de lefke biraz uzak kalıyorŞöyle yanılmıyorsam ben geçen sene lefke Avrupa üniversitesini aramıştım. Orada bana bizi seçerseniz tercih bursu artı %50 indirim vardı. Dedim hani yurt problemim var nasıl halledebilirim. Yurtlarımızda kalırsanız bursunu miktarının parasını önermişlerdi. Her iki okulu da arayıp detaylıca sormak lazım. Çünkü önemli bir karar bu hocam
O zaman hocam geliyorsa yurt içi eğer hala kıbrıstan istiyorsan, o halde lefke avrupayı boşverhocam lefke avrupanın diploması sorunluymuş yatay geçişte falan sıkıntı yaratıyorlarmış bir de lefke biraz uzak kalıyor
Şöyle sanırım istanbulda oturuyorsunuz hocam. İstanbulu istemiyorsanız eğer başka bir şehir de %50 burslu üniversitelere yine göz atabilirsiniz diye düşünüyorum. Ankara gibi İzmir gibi Antalya gibi pek çok şehirde özel üniversite var bunları düşündünüz mü?istanbulda yaşamak istemiyorum açıkçası
mersinde oturuyorumŞöyle sanırım istanbulda oturuyorsunuz hocam. İstanbulu istemiyorsanız eğer başka bir şehir de %50 burslu üniversitelere yine göz atabilirsiniz diye düşünüyorum. Ankara gibi İzmir gibi Antalya gibi pek çok şehirde özel üniversite var bunları düşündünüz mü?
Hocam yine de o halde etrafınızda diğer burslu üniversitelere bakın derimmersinde oturuyorum