Neler Yeni

🔥İndirim Hunt: Showdown 1896 275 TL | Azrail 3$, Gölge 3.5$, Hayalet Yüz 3.74$

Hunt: Showdown 1896 almayı düşünüyor musunuz?

• İlgimi çekti, bu indirimde alacağım.

Oylar: 0 0.0%
  • İlgimi çekti ama zorluğu düşündürüyor.

Oylar: 0 0.0%

• Oy kullanan toplam üye
    8

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

Hunt: Showdown 1896 oyununun başka bir forumdaki incelemesi, Grok 2 ile özetlendi:

Hunt: Showdown 1896, Crytek tarafından geliştirilen ve 2019’da çıkan orijinal oyunun kapsamlı bir güncellemesi olarak öne çıkıyor. 19. yüzyılın sonlarında, alternatif bir tarihte geçen bu FPS hayatta kalma oyunu, Louisiana bataklıklarından Colorado’nun maden kasabalarına uzanan karanlık ve gergin bir atmosfer sunuyor. PvPvE dinamikleriyle dikkat çeken oyun, hem doğaüstü yaratıklarla hem de diğer oyuncularla mücadele etmeyi gerektiriyor. Kalıcı ölüm (permadeath), eski tip silahlar, değerli mermiler ve üstün ses tasarımı, oyunu diğer FPS’lerden ayıran temel özellikler.

1896 güncellemesi, CryEngine 5.11 motoruyla teknik yenilikler (HDR, DLSS, FSR, DirectX 12) getirirken, eski nesil konsol desteğini sonlandırıp yeni nesil ve PC için optimizasyon sağlıyor. Dört harita (Stillwater Bayou, Lawson Delta, DeSalle, Mammon’s Gulch) ve beş büyük boss canavar, zengin bir evren sunuyor. Oynanış, taktiksel düşünceyi ve sabrı ödüllendiriyor; ses kullanımı ise hayatta kalmak için kritik. Silahlar ve avcılar özelleştirilebilir, ancak modlama yerine öğrenme eğrisi ön planda.

Topluluk desteği, sezonluk etkinlikler ve “kan senedi” ile ücretsiz premium içerik kazanma imkânı, oyunu bağlılık açısından güçlü kılıyor. Solo, duo veya trio modlarıyla oynanabilen Hunt, hem yalnız kurtlar hem de takım oyuncuları için derin bir deneyim vadediyor. Port Sulphur Band’in bataklık blues’u ve gotik tınılarıyla müzikler, atmosferi tamamlıyor.

Özetle, Hunt: Showdown 1896; taktik, gerilim ve gerçekçi bir mücadele arayanlar için ideal. Kolay zafer sunmuyor; sabır, dikkat ve beceriyle kazanılan başarıları ödüllendiriyor.

Oyunun tematik müziği:

Diğer müzikler:

Oyunun Steam yorumlarından birkaç tane:

1742285373249.png

1742285379710.png

1742285389500.png

Bir tane daha vardı ama bulamadım, şu şekildeydi:
"Bu oyunda 500 saat oynadıktan sonra TSK'dan dağ komandosu rütbesi alıyorsunuz."

Yani oyun harbi zor ama güzel.

Ben hep diyorum Hunt: Showdown 1896'da 1 adam vurmak, Valorant'ta 40 adam vurmaktan daha tatminkar. O kan çıkış sesi, merminin rakibin vücuduna girişinin tokluğu... Enfes bir şey.

Oyunda DLC'ler kozmetik sağlıyor. Önerdiğim birkaç DLC:

Keyifli oyunlar! 🩸

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Çok güzel oyun bakmanıza tavsiye ederim. Değişik atmosferi var.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok güzel oyun bakmanıza tavsiye ederim. Değişik atmosferi var.
Kesinlikle. Atmosferi fena gerilim içeriyor. Ben geçen rüyamda bu oyunun içindeydim. Yani garip bir rüyaydı ama kalktığımda kalbim küt küt atıyordu. Kabus gibi bir şeydi. :D

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Kesinlikle. Atmosferi fena gerilim içeriyor. Ben geçen rüyamda bu oyunun içindeydim. Yani garip bir rüyaydı ama kalktığımda kalbim küt küt atıyordu. Kabus gibi bir şeydi. :D
Aynen, şu dlclere çok zam geldi zamanında 10-15 tl ye alıyordum

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Aynen, şu dlclere çok zam geldi zamanında 10-15 tl ye alıyordum
Ben sadece Azrail'i alabilmiştim 14 TL'ye. Şimdi almak istiyorum birkaç tane ama çok pahalı ya. Aslında zam gelmedi, dolara geçtiği için böyle oldu. Dolara geçmeden önce yerel fiyatlandırmada çok iyiydi.

erencavdarr

80+ Bronze
çok pahalı ya. ilgimi de çekse insan almadan 3 kere düşünüyor. üstüne dlcler oyundan pahalı olunca hay anasını diyosun.

275 çokta pahalı değili diyenler için her oyuna 5-10 dolar vermekten bahsediyoruz asgari ücret 600 dolar

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
çok pahalı ya. ilgimi de çekse insan almadan 3 kere düşünüyor. üstüne dlcler oyundan pahalı olunca hay anasını diyosun.

275 çokta pahalı değili diyenler için her oyuna 5-10 dolar vermekten bahsediyoruz asgari ücret 600 dolar
Şöyle düşün. Bir sinema bileti 200 TL. Sana 2 saatlik bir eğlence sunuyor. Bu oyun ise çokça saat eğlence sunuyor. Benim 40 saatim var (az bu arada). 20 kere sinemaya gidip gelmişim gibi. Diğer yandan ben oyunu 500, 1000, 2000, 4000 saat oynayanları gördüm. Yani oyun kaliteli ve sana çok ciddi bir eğlence zamanı veriyor. Bu bağlamda enflasyonu düşünürsek 275 TL bu oyun için makul bir fiyat aslında.

erencavdarr

80+ Bronze
tabi makul değil demiyorum da ortada olduğumuz durum acınası.

mesela sinema örneği verdin, sinemaya gideceğime gibi bir şey söylüyorsun ama sinemaya da gitmiyoruz inan. Ona gideceğime buna gideceğime diyip kıstıklarımızı oyundur, elektorniktir onlara veriyoruz da yetişemiyoruz.
bu konulara girince çıkılmaz yani

oyun ama harbiden grafik vs cezbediyor, vuruş hissiyatı da güzel demişsiniz tam haftasonu çökmelik oyun gibi geldi

GamerZed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Muhammed Enes Badıllı
tüm paketi 102 dolar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular