Neler Yeni

Hybrid bluetooth kulakiçi kulaklık önerisi

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Bütçem 300-400,daha önceden Kz nin kablolu kulaklıklarını kullandım çok memnun oldum, ses kalitesi vs. Ama şuan bana bluetooth lazım ve bunu buldum sizce nasıl? https://www.teknostore.com/kz-s2-1d...Qy2E_R_Dl3iEdyJstFhdDxLLAV_vm014aAgzLEALw_wcB

Daha iyi dediğiniz var mı?
Güzel seçim. Yabancı forumlarda ve inceleme sitelerinde KZ'nin adam akıllı yapabildiği ilk bluetooth kulaklık diyorlar.
Zaten hybrid (DD + BA) istiyormuşsunuz. Çok fazla seçenek kalmıyor. Alınır.

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci
Bütçem 300-400,daha önceden Kz nin kablolu kulaklıklarını kullandım çok memnun oldum, ses kalitesi vs. Ama şuan bana bluetooth lazım ve bunu buldum sizce nasıl? https://www.teknostore.com/kz-s2-1d...Qy2E_R_Dl3iEdyJstFhdDxLLAV_vm014aAgzLEALw_wcB

Daha iyi dediğiniz var mı?
dostum ben de yaklaşık 3 yıl önce falan kz zs3 almıştım 90 tl ye teknostore dan indirimde 3 yıldır kullanıyorum kablosuna neler yapmadım hala ilk günkü gibi çalışıyor efsane kulaklık kz çok iyi marka ama cebimde taşırken kablo birbirine dolandığı için çıkar tak yaparken 2 saat onu çözmeye uğraşıyorum.ben de bluetooth kulaklık bakıyorum max 300-350 bütçeye . bu dediğin kulaklığı aldın mı memnun musun?

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum ben de yaklaşık 3 yıl önce falan kz zs3 almıştım 90 TL ye teknostore dan indirimde 3 yıldır kullanıyorum kablosuna neler yapmadım hala ilk günkü gibi çalışıyor efsane kulaklık kz çok iyi marka ama cebimde taşırken kablo birbirine dolandığı için çıkar tak yaparken 2 saat onu çözmeye uğraşıyorum.ben de bluetooth kulaklık bakıyorum max 300-350 bütçeye . bu dediğin kulaklığı aldın mı memnun musun?
Ben baya memnun kaldım tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,408
Üyeler
164,838
Son üye
iCrown
Top Bottom