Neler Yeni

Hyper X Cloud 2 Siparişi verdim

Graft1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Bünyamin
Arkadaşlar Merhabalar dün Hyper X Cloud 2 siparişi verdim. 2200 TL fiyata MediaMarkt Üzerinden biraz araştırıp aldım sizce nasıl bir kulaklık genelde FPS tarzı oyunlar oynuyorum bazıları iyi diyor bazıları kötü diyor arada kaldım bazıları piyasanın en iyi kulaklığı diyor kullanan varsa veya kullanmış birileri varsa kulaklık hakkında olumlu veya olumsuz dönüş yapabilirler mi ?
Keyifli Forumlar.

Ensy58

80+ Bronze
Güzel kaliteli kulaklık özellikle fps oyunları için 1 senedir kullanıyorum müzik performansıda iyi

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
841
İsim
Ben bilmem abdullah dayi bilir
İlgilendiği Kategoriler
Laptop , pc toplama ve diger donanim konulariyla ilgileniyorum
aldiktan sonra mi soruyorsun bu soruyu ?

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Berat
güzel kulaklık üzmez ama 2200 e daha iyi kulaklıklar varmıdır bilmiyorum

kırmızışarapp

80+ Silver
Arkadaşlar Merhabalar dün Hyper X Cloud 2 siparişi verdim. 2200 TL fiyata MediaMarkt Üzerinden biraz araştırıp aldım sizce nasıl bir kulaklık genelde FPS tarzı oyunlar oynuyorum bazıları iyi diyor bazıları kötü diyor arada kaldım bazıları piyasanın en iyi kulaklığı diyor kullanan varsa veya kullanmış birileri varsa kulaklık hakkında olumlu veya olumsuz dönüş yapabilirler mi ?
Keyifli Forumlar.
Kullandım ve gayet güzel kulaklık. Kablosuza geçmek için cloud core wireless aldım. HyperX kaliteli marka. HP satın aldı diye yerlere vuruyorlar markayı ama en son çıkan versiyonunu almıştım. Gayet iyiydi. Hâlâ da iyi bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,091
İsim
Burak Karadağ
Kullandım ve gayet güzel kulaklık. Kablosuza geçmek için cloud core wireless aldım. HyperX kaliteli marka. HP satın aldı diye yerlere vuruyorlar markayı ama en son çıkan versiyonunu almıştım. Gayet iyiydi. Hâlâ da iyi bence.
Ben de Amazon'dan satın aldım ve HP ınc yazıyor.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Aldıktan sonra sorulması yasak mı oluyor
Değilde herkes kötü dese bile genelde kimsenin umrunda olmuyor iade et desek mesela etmiceksin yada iade hakkın yoktur bilmiyorum.

YazılımKafa

80+ Silver
Keyifli Forumlar.
Satın aldıktan sonra kulaklık yorumu istemenin mantığını anlayamadım. Garip

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,905
Üyeler
164,216
Son üye
Mwl sasuke
Top Bottom