Neler Yeni

Çözüldü✓ Hyper X Cloud 3 Wireless Cızırtı sorunu

ARDELENO

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar.

2 haftadır indirimden aldığım cloud 3 wirelessı kullanıyorum. İlk başlarda herhangi bir sorun yoktu. Hiçbir cızırtı yoktu. Hatta bağlantı alanını ölçmek için evin her tarafında test ettim. Ses evin en uzak köşesinde bile hiçbir kopma olmadan çalışıyordu.

Comnet kapandıktan sonra turknet fibere geçtim ve yeni modem getirdiler. İnterneti kurduktan sonra bağlantımda aşırı cızırtı ve seste robotlaşma oldu. Kulaklığın yazılım güncellemesini kabloyla baplayıp yaptım. Ama aynı sorun devam ediyor. Sorunun yeni modemdeki sinyallerle karıştığını düşünüyorum. Bunu nasıl çözebilirim. Kullanılmıycak derecede rahatsız ediyor şuan.

oliveforge99

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar.

2 haftadır indirimden aldığım cloud 3 wirelessı kullanıyorum. İlk başlarda herhangi bir sorun yoktu. Hiçbir cızırtı yoktu. Hatta bağlantı alanını ölçmek için evin her tarafında test ettim. Ses evin en uzak köşesinde bile hiçbir kopma olmadan çalışıyordu.

Comnet kapandıktan sonra turknet fibere geçtim ve yeni modem getirdiler. İnterneti kurduktan sonra bağlantımda aşırı cızırtı ve seste robotlaşma oldu. Kulaklığın yazılım güncellemesini kabloyla baplayıp yaptım. Ama aynı sorun devam ediyor. Sorunun yeni modemdeki sinyallerle karıştığını düşünüyorum. Bunu nasıl çözebilirim. Kullanılmıycak derecede rahatsız ediyor şuan.
Modem bağlantı kanalını değiştirin

oliveforge99

80+ Silver
Doğru kanalı nasıl bulcam hocam? Tüm kanalları test ederek mi ?
Wifi analiz programları oluyor telefonlar için. Belki bilgisayarlar için de vardır bilemiyorum. Çevredeki ağların hangi kanallarda olduklarını gösteriyor. Onlardan yardım alabilirsiniz.

ARDELENO

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wifi analiz programları oluyor telefonlar için. Belki bilgisayarlar için de vardır bilemiyorum. Çevredeki ağların hangi kanallarda olduklarını gösteriyor. Onlardan yardım alabilirsiniz.

Fiber için getirilen zte modemde bu ayar mı oluyor?

1734272125545.png

ARDELENO

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çevremde çok fazla wifi ağı yok. modem bilgisayar masamın üstünde. Muhtemelen sadece benim modemimden kaynaklanıyor.

Wucho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Ömer Faruk Avcıoğlu
hocam sorunu tam anladığımdan emin değilim ancak bende bir cloud 3 wr kullanıcısıyım bu sesteki robotikleşme anlık olarak oluyorsa o sorunu ben usb dongle ın portunu değiştirerek çözdüm bana en yakın olan portu seçtim ve önüne hiç bir engel gelmiycek şekilde koydum o sesteki robotikleşme cızırtı olayı kalktı eğer sendeki sorun da bu ise denemeni tavsiye ederim.

ARDELENO

80+ Bronze
hocam sorunu tam anladığımdan emin değilim ancak bende bir cloud 3 wr kullanıcısıyım bu sesteki robotikleşme anlık olarak oluyorsa o sorunu ben usb dongle ın portunu değiştirerek çözdüm bana en yakın olan portu seçtim ve önüne hiç bir engel gelmiycek şekilde koydum o sesteki robotikleşme cızırtı olayı kalktı eğer sendeki sorun da bu ise denemeni tavsiye ederim.
Hocam kasamın önündeki usbler üstünde değil ön kısmında. Daha önce başka bi usbye takılıp kırdım. Bu yüzden arkaya takmıştım. Geçici olarak deneycem. Sorun çözülürse usb uzatıcı ile masanın üstüne alırım. Tavsiye için teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Denedim sorun hala var. Dongle ile aradaki mesafe 50 cm ve arada bişey yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

GÜNCELLEME: Modem arayüzünden 5 ghz yi kapattım. Şuanda sorun yok. Dongle ı kasanın arkasına taktım herhangi bir cızırtı gelmiyor. Şuanda sorun çözüldü gibi.

Son düzenleme:
Top Bottom