Neler Yeni

Hyperx Cloud 3 Bozuk Ve İade Yapmıyor Hangisini İstemeliyim?

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Hyperx Cloud 3 Wireless aldım robotik sesler geliyor ve benim sesimde robot şekilde gidiyor. Bu durumun pc den kaynaklandığını düşünüyordum meğersem kulaklıktanmış bayadır başka kulaklık kullanıyorum böyle bir problemle karşılaşmadım. Hyperx yazıyorum ve sürekli ürün elimizde yok geldiğinde yenisini göndereceğiz diyorlar.. Ben beklemek zorunda değilim ya üst model gönderin ya da iade yapın diyorum kabul etmiyorlar. En üst model zaten bu diyorlar. Ne yapmam lazım şuan

cornlov

80+ Bronze
Hyperx Cloud 3 Wireless aldım robotik sesler geliyor ve benim sesimde robot şekilde gidiyor. Bu durumun pc den kaynaklandığını düşünüyordum meğersem kulaklıktanmış bayadır başka kulaklık kullanıyorum böyle bir problemle karşılaşmadım. Hyperx yazıyorum ve sürekli ürün elimizde yok geldiğinde yenisini göndereceğiz diyorlar.. Ben beklemek zorunda değilim ya üst model gönderin ya da iade yapın diyorum kabul etmiyorlar. En üst model zaten bu diyorlar. Ne yapmam lazım şuan
Sanırım Sana yardımcı olabilirim. Online olunca bana mesaj at mutlaka

M.Barisk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Barış
hocam o robotik sesin kaynağı muhtemelen ses ayarlarındaki frekans olayı yüksek yaptıysanız düşürmeyi deneyin

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam o robotik sesin kaynağı muhtemelen ses ayarlarındaki frekans olayı yüksek yaptıysanız düşürmeyi deneyin
Ben herhangi bir ayar yapmadım. Ve bu problemi yaşıyan tek ben değilim bu forumda başka forumlarda aynı problem var. RMA için gönderenler ücret iadesi alanlar var. Hem mikrofonda hem kulaklıkta oluyor

XhaKa12

80+
Ben herhangi bir ayar yapmadım. Ve bu problemi yaşıyan tek ben değilim bu forumda başka forumlarda aynı problem var. RMA için gönderenler ücret iadesi alanlar var. Hem mikrofonda hem kulaklıkta oluyor
hocam hayatımda 1 kere hyperx kullandım bir daha da kullanmam adamlar ürünü sattıktan sonrasına karışmıyor ne yaptıysam ulaşamadım ne hp'ye ne hyperx'e ikiside birbirine pasladı sonra cevap vermediler

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam hayatımda 1 kere hyperx kullandım bir daha da kullanmam adamlar ürünü sattıktan sonrasına karışmıyor ne yaptıysam ulaşamadım ne hp'ye ne hyperx'e ikiside birbirine pasladı sonra cevap vermediler
Cloud2 Kullanmış biri olarak söylüyorum Cloud2 de kalite mükemmeldi. Biraz saldılar gibi. Onlara ulaşmak istiyorsan instagramdan ulaşıcaksın. İnstagram mesajlarına dönüyorlar. Ayrıca 1 2 mail adresleri var orayada dönüyorlar. Ama kalite düşmüş belli. Ben iade konusunda ısrarcı olucam galiba. 5K verdim bu ürüne.

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Doğukan
2.4 ghz usb kullanıyorsan başka çakışıyor olabilir portları değiştirip veyahutta diğer dongleları çıkarıp dener misin

ShinRei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
kerim deveci
Sizi bilmem ama mail üzerinden ulaştım ve yeni ürünü görderdiler forumda anlatan biri vardı bakın ona

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Farklı bilgisayarda denediniz mi ?
Evet denedim bu sorunu yaşıyan tek kişi ben değilim. Farklı kulaklık kullanıyorum ve dizi izliyorum discord üzerinde arkadaşlarla konuşuyorum bir sıkıntı yaşamadım hala
Mesaj otomatik birleştirildi:

2.4 ghz usb kullanıyorsan başka çakışıyor olabilir portları değiştirip veyahutta diğer dongleları çıkarıp dener misin
Usb slotunu değiştirdim. Hyperx ne gönderdiyse onun aparatını kullanıyorum. Frekans çakışması olur diye kabloluya geçtim klavye mouse mecbur kablosuz kablolu modu yok. Wifi antenlerini çıkardım. Bluetooth aparatını çıkardım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizi bilmem ama mail üzerinden ulaştım ve yeni ürünü görderdiler forumda anlatan biri vardı bakın ona
Yeni ürün istemiyorum problemde bu zaten. Ürün fabrika çıkış hatalı ürün. Yenisinde aynısını yaşamıyacağım ne malum. Benzer şikayetler çok fazla

Son düzenleme:

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
@ShinRei @M.Barisk Hyperx zorlayınca şuan geri yaptı. Hala iade için isteğimi gerçekleştirmiyor ama istediğiniz farklı bir model var mı diye soruyor şuanda.

ShinRei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
kerim deveci
@ShinRei @M.Barisk Hyperx zorlayınca şuan geri yaptı. Hala iade için isteğimi gerçekleştirmiyor ama istediğiniz farklı bir model var mı diye soruyor şuanda.
İsterseniz fiyat iadesini zorlayın ama büyük ihtimal olmaz. resmi sitesinden bakın benim bildiğim daha üst bir kulaklık modeli yok

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
İsterseniz fiyat iadesini zorlayın ama büyük ihtimal olmaz. resmi sitesinden bakın benim bildiğim daha üst bir kulaklık modeli yok
Fiyat olarak inceledim birazda Cloud Alpha var pahalı sanırsam onlarda artık eski model sayılıyor. Cloud Alpha Cloud Revolver olabilecek en iyi kulaklık buydu sanırsam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,070,746
Üyeler
170,042
Son üye
Bilal Gümüş
Top Bottom