HyperX Cloud 3 s Wireless alınır mı?

Reaksiyon skoru
2
Merhaba. Hepsiburada tarafında kulaklık 4600 gibi bir rakama kadar düşmüş. Araştırdığımdan beri olumlu yorum çok az gördüm ve acilen bir Wireless kulaklığa ihtiyacım var. Alınır mı?

Alınır gayet. Daha 1 hafta 10 gün önce aldım, memnun kaldım. Uygulaması ve ekolayzır ayarı gıcık ve sıkıntılı biraz. Onu da google'da arayarak aşarsınız. Hatta aynı araştırmayı ben de yaptım, surround deneyimi için önerilen uygulama var onu PC'ye yükleyip tecrübe edersin.

https://apps.microsoft.com/detail/9PJ0NKL8MCSJ?hl=neutral&gl=TR&ocid=pdpshare

Bence kaçırma, 4.600 gibi fiyata 53mm sürücülü ve kaliteli wireless yok piyasada.

hocam aynı şekilde düşünüyorum fakat kullanıcı yorumları epey bir olumsuz. Tabii yeni kulaklık olduğu için driveri çok sorunlu diyenler var sizin dediğiniz gibi. Çıkmaza girdim gerçekten

hocam aynı şekilde düşünüyorum fakat kullanıcı yorumları epey bir olumsuz. Tabii yeni kulaklık olduğu için driveri çok sorunlu diyenler var sizin dediğiniz gibi. Çıkmaza girdim gerçekten
Bu model bir öncekinin update edilmiş hali, driver'lık bişey yok ki cihazda. Yazılımı PC'ye kuruyorsun, 1 seferlik firmware update yapıyorsun, sonra istediğin gibi kullan. Yazılımı üzerinden ekolayzır ayarı biraz sıkıntılı sadece. Onu da dediğim gibi google'layarak çözersin. 7.1'İ için de paylaştığım Microsoft store uygulaması oldukça fark yaratıyor, onu kullanırsın. Cihaz ele alınca ağır da değil, gayet tok ve malzeme kalitesi güzel. Ben mediamarkt'tan 5.250'ye aldım, bilseydim düşeceğini bugün 4600'e kaçırmazdım. Çünkü özellik ve kalite olarak emsali bu fiyata yok.

4.4 yeni bir kulaklık için gayet iyi bir değerlendirme. fiyatı da neredeyse yurtdışı seviyesinde güzel olmuş.

Ekler

• hy.webp
    hy.webp
    42.7 KB · Hit: 42
Alınır gayet. Daha 1 hafta 10 gün önce aldım, memnun kaldım. Uygulaması ve ekolayzır ayarı gıcık ve sıkıntılı biraz. Onu da google'da arayarak aşarsınız. Hatta aynı araştırmayı ben de yaptım, surround deneyimi için önerilen uygulama var onu PC'ye yükleyip tecrübe edersin.

https://apps.microsoft.com/detail/9PJ0NKL8MCSJ?hl=neutral&gl=TR&ocid=pdpshare

Bence kaçırma, 4.600 gibi fiyata 53mm sürücülü ve kaliteli wireless yok piyasada.
Dostum oyunlarda vs iyiyse bende dusunebilirim nasil acaba muzik vs vs

Dostum oyunlarda vs iyiyse bende dusunebilirim nasil acaba muzik vs vs
Ses yüksekliği oldukça iyi, sahnede bass olduğunda kulaklığın titrediğini hissediyorsun (özellikle korku ve gerilim sahnelerinde). Sesleri temiz veriyor. Spotify'dan yüksek kalitede müzik de dinliyorum, oyun da oynuyorum. Counter-Strike gibi FPS oynamadım ama hikaye bazlı oyunlarda da çok iyi veriyor sesi. Yön ayrımı çok rahat bir şekilde yapabiliyorsun.
Üstte de söylediğim gibi ekolayzır ayarını zevkine göre yapman gerek, bir de uygulaması üzerinden DTS X 7.1 açtığında sesi kötü veriyor, ama microsoft store'dan paylşatığım programla DTS'i açtığında ses daha güzelleşiyor.
Zaten youtube ve google'da araştırdığında 3 aşağı 5 yukarı söylediğim şeyler çıkar karşına. ben de aynı şekilde araştırıp aldım.

Kulaklığı geçen hafta aldım özellikle fps oyunları oynuyorsan çok iyi fakat müzik performansı beni pek tatmin etmedi yinede son karar senin.

Merhaba. Hepsiburada tarafında kulaklık 4600 gibi bir rakama kadar düşmüş. Araştırdığımdan beri olumlu yorum çok az gördüm ve acilen bir Wireless kulaklığa ihtiyacım var. Alınır mı?
Bugün elime ulaştı hemen aktarıyım
Öncelikle bataryası büyük ve iskeleti metal olduğu için kulaklık ağır band kısmı küiük ama kulak kısmı ayarlanabilir o yüzden kafanız büyük de olsa rahat kullanabiliyorsunuz tabii ki ama böyle tam oturmuyor gibi
Kulaklık tasarlanırken hem Bluetoothlu müzik dinleme kulaklığı hem de oyuncu kulaklığı olsun kolay taşınsın ama kaliteli olsun derken hepsinin bi harmanlaması gibi duruyor bu iyi bişey mi hem evet hem hayır

Mikrofonu gamepower fujin kulaklığımdan kesinlikle daha kötü
Ses seviyesi yine fujin gibi giriş orta seviye bi kulaklığın çook çok aşağısında ses kalitesi olarak da ahım şahım bi fark yok kulaklık ağır olduğu için ve ses yalıtımı olduğu için bişey dinlemiyorken böyle sanki yüksekten inmişsin de kulağın tıkalıymış hissi veriyor ayrıca kafa ağrıtıyor bi yerden sonra
Yine fujinlr kıyaslayacak olursam çok daha hafif olduğu için çok daha geç ağrıtıyordu

Yazılımı kesinlikle sıkıntılı ama çözülemez değil biraz uğraştırıyor bide yazılım üzerindeki ayarlar çok basit ayarlar sadece dts yazılımı ayak seslerine odaklı bi ayar yapıyor bi film izlerken bile konuşmalar soluk en ince ayak sesi net geliyor

Özetle fps oyunları için kablosuz bi kulaklık arıyosanız rakipsiz
Mikrofonu seviyesinin altında
Ağır
Şarjı uzun süre gidiyor
Bluetoothlu telefona kolay bağlanıyor
Film dizi müzik gibi işler ve sesin yönüyle işi olmayan oyun oynuyorsanız kesinlikle almayın çünkü aynı paraya bu işi daha iyi yapan markalar var
Ama fps oyunları için rakipsiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,466
Üyeler
185,735
Son üye
muhammedygdrn
Geri