- Reaksiyon skoru
- 2
Merhaba. Hepsiburada tarafında kulaklık 4600 gibi bir rakama kadar düşmüş. Araştırdığımdan beri olumlu yorum çok az gördüm ve acilen bir Wireless kulaklığa ihtiyacım var. Alınır mı?
Alinmaz diye biliyorum. Çok olumsuz yorum vardiMerhaba. Hepsiburada tarafında kulaklık 4600 gibi bir rakama kadar düşmüş. Araştırdığımdan beri olumlu yorum çok az gördüm ve acilen bir Wireless kulaklığa ihtiyacım var. Alınır mı?
Bu model yeni dostum yorumları kötü değilAlinmaz diye biliyorum. Çok olumsuz yorum vardi
Bu model bir öncekinin update edilmiş hali, driver'lık bişey yok ki cihazda. Yazılımı PC'ye kuruyorsun, 1 seferlik firmware update yapıyorsun, sonra istediğin gibi kullan. Yazılımı üzerinden ekolayzır ayarı biraz sıkıntılı sadece. Onu da dediğim gibi google'layarak çözersin. 7.1'İ için de paylaştığım Microsoft store uygulaması oldukça fark yaratıyor, onu kullanırsın. Cihaz ele alınca ağır da değil, gayet tok ve malzeme kalitesi güzel. Ben mediamarkt'tan 5.250'ye aldım, bilseydim düşeceğini bugün 4600'e kaçırmazdım. Çünkü özellik ve kalite olarak emsali bu fiyata yok.hocam aynı şekilde düşünüyorum fakat kullanıcı yorumları epey bir olumsuz. Tabii yeni kulaklık olduğu için driveri çok sorunlu diyenler var sizin dediğiniz gibi. Çıkmaza girdim gerçekten
Dostum oyunlarda vs iyiyse bende dusunebilirim nasil acaba muzik vs vsAlınır gayet. Daha 1 hafta 10 gün önce aldım, memnun kaldım. Uygulaması ve ekolayzır ayarı gıcık ve sıkıntılı biraz. Onu da google'da arayarak aşarsınız. Hatta aynı araştırmayı ben de yaptım, surround deneyimi için önerilen uygulama var onu PC'ye yükleyip tecrübe edersin.
https://apps.microsoft.com/detail/9PJ0NKL8MCSJ?hl=neutral&gl=TR&ocid=pdpshare
Bence kaçırma, 4.600 gibi fiyata 53mm sürücülü ve kaliteli wireless yok piyasada.
Ses yüksekliği oldukça iyi, sahnede bass olduğunda kulaklığın titrediğini hissediyorsun (özellikle korku ve gerilim sahnelerinde). Sesleri temiz veriyor. Spotify'dan yüksek kalitede müzik de dinliyorum, oyun da oynuyorum. Counter-Strike gibi FPS oynamadım ama hikaye bazlı oyunlarda da çok iyi veriyor sesi. Yön ayrımı çok rahat bir şekilde yapabiliyorsun.Dostum oyunlarda vs iyiyse bende dusunebilirim nasil acaba muzik vs vs
Bugün elime ulaştı hemen aktarıyımMerhaba. Hepsiburada tarafında kulaklık 4600 gibi bir rakama kadar düşmüş. Araştırdığımdan beri olumlu yorum çok az gördüm ve acilen bir Wireless kulaklığa ihtiyacım var. Alınır mı?