Neler Yeni

Yardım Hyperx cloud 3 yardım eder misiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
İlker Yüksel
Merhabalar. 4 gün önce HyperX Cloud 3 aldım. 7.1'i kapatmak için HyperX NGENUITY indirdim, fakat kendi sesimi duyuyorum. Bunu nasıl kapatabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
İlker Yüksel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam çözüm bulabildin mi aynı sorun bende de var
Evet hocam HyperX NGENUITY indirin "headset" tıklayın "MIC MONITORING" var hocam o açıksa kapatın her pc açıldığın da bu ayarı aç kapa yapmanız lazım

Evet hocam HyperX NGENUITY indirin "headset" tıklayın "MIC MONITORING" var hocam o açıksa kapatın her pc açıldığın da bu ayarı aç kapa yapmanız lazım
Böyle hocam aldığımda girdiğimde böyleydi

Ekler

• 1728781228544.png
    1728781228544.png
    1.3 MB · Hit: 65

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Ahmet Berat AĞCA
Bende de aynı sorun var. Ben programı sildim ancak mik kullandığım zamanlarda bana da oluyor o.
USB yi tak çıkar yaptığımda düzeliyordu.

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Ahmet Berat AĞCA
Harici, mik mi. Kullanıyosunuz hocam?
Hayır hocam kulaklığın dahili mikrofonu. Discord da sesliye girince kendi sesimi duyuyorum USB tak çıkar yapıyorum düzeliyor.
(PC açıldıktan sonra boştayken bir kez yapsam da işe yarıyor.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
İlker Yüksel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır hocam kulaklığın dahili mikrofonu. Discord da sesliye girince kendi sesimi duyuyorum USB tak çıkar yapıyorum düzeliyor.
Hocam, bende de öyle, ayarlar sıfırlanıyor. Ben de dediğim programdan yapıyorum, o özelliği aç kapa yapıyorum, düzeliyor.

Hocam birde nefes sorunu oluyor nefes sesimin bazı zaman gittiğini söylüyorlar onu nasıl çözerim
Hocam, bende de öyle, ayarlar sıfırlanıyor. Ben de dediğim programdan yapıyorum, o özelliği aç kapa yapıyorum, düzeliyor.

n1ghtcall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Timur
Hocam birde nefes sorunu oluyor nefes sesimin bazı zaman gittiğini söylüyorlar onu nasıl çözerim
mikrofona sünger koymamışlar o yüzden oluyor. internetten kulaklık mikrofonlarının ucuna takılan süngerlerden alabilirsin. mikrofonun ağzına olan mesafeyi de biraz açarsan çözülür.
Mesaj otomatik birleştirildi:

mic pop filter olarak geçiyor. ses patlamalarını da azaltır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,014,609
Üyeler
160,715